• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Smink - Revlon

Revlon Smink Revlon

 
setCustomerId#dlc8bim0ecggp8h0p1cs23hb3bafoque#category#Smink>Revlon

Revlon

Az 1932-33-as világválság alatt alakult az amerikai Revlon kozmetikai cég. A Revson fivérek és Charles Lachman kémikus (aki az „L” betűt képviseli a Revlon nevében) által alapított Revlon főleg a kozmetikában használatos tárgyakkal kezdett el foglalkozni. A Revlon körömlakk pillanatok alatt népszerű lett a drogériákban, és a nagyobb üzletekben, mivel készítésekor olyan színező anyagot használtak, mellyel a körömlakk jobban befedte a köröm felületét. Az igazi áttörést a Revlon számára a saját készítésű rúzsok forgalmazása hozta 1940-ben. Pár évvel később a Revlon a tőzsdén megnyitotta kapuit a nagyközönség számára is, így számos márka név alatt kerültek a piacra a Revlon minőségi termékei. Az 1950-es években a Revlon a „tipikus amerikai megjelenést” képviselte, nem csak Amerikában, hanem a tengerentúlon is. Parfümgyártással már a márka születése után nem sokkal elkezdtek foglalkozni, azóta is töretlen siker övezi a Revlon parfümöket. 1973-ban a Charlie névre hallgató illatkollekciók jelentek meg, és először a világon a Revlon reklámozta saját parfümjét hosszúnadrágot viselő nőkkel.

A Revlon Charlie Blue női parfüm rózsás illatot áraszt, ezzel teszi igazán nőiessé a parfümöt. A Revlon Charlie Blue parfümben a felütést a szantálfa és a jázmin adja, melyet a pézsma és a különleges gólyaorr virág egészíti ki. A Revlon Charlie Gold parfüm már fűszeresebb illatot tartalmaz, összetevőiben is a frissességet és a fanyarságot sugallva. A parfüm fő illateleme a narancs és a barack bársonyos ötvözete, amely tökéletes párban van a jázmin, a karamell, és a cédrus mixtúrájával. A Revlon Charlie Gold parfüm melegséget sugárzó illata az érett nők kedvence lehet.

A Revlon Charlie Red parfüm már a csábosabb vonalat képviseli. Az illatos elixír fő jegyeiben a tubarózsa és az orchidea jelenik meg, amely harmonikusan öleli át a gyöngyvirág, a méz és a rózsa édes vegyületét. A Revlon Charlie Red parfüm az érzéki nők parfümje, akiknek egy pillantásától elolvadnak a férfiak. A Revlon Charlie Silver parfüm egy elegánsabb illat, a határozott és tudatos nők illatszere. A többségében virágos elemeket ötvöző parfüm a gyöngyvirág és a magnólia kellemes illatával varázsol el. A körte és a kétféle barack gyengéd elegye teszi a Revlon Charlie Silver parfümöt elsőrendű illatúvá.

A Revlon Charlie White női parfüm a tisztaságot adja át, viola, jázmin és gyöngyvirág kivonata bódítóan hat érzékeinkre. A parfümben felbukkanó görögdinnye finom meglepetésként társul a rózsa és a barack harmóniájával.

"Revlon" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás