• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Smink - Korrektorok

Korrektorok

A korrektor nevéből is látható, hogy javításra korrigálásra való, ezért talán a legfontosabb alapszabály a korrektorok esetében, hogy semmi esetre sem szabad az arcbőr teljes felületén, alapozóként használni. Egy jó korrektor nagyon hasznos társ lehet a mindennapokban az apró bőrhibák, a pattanások és a fáradtság jeleinek eltűntetésében.

A korrektor használat alapszabályai közé tartozik, hogy a bőrszínünknek megfelelő árnyalatút válasszunk. A korrektort mindig az alapozó felvitele előtt kell használni. Nagyon óvatosan kell bánni a korrektorral, mindig csak keveset használjunk és alaposan dolgozzuk el a bőrünkön. Ha finom, ütögető mozdulatokkal dolgozzuk el az arcbőrön, akkor még természetesebb hatást érhetünk el.

A szem alatti karikák eltűntetésére apró pontokban vigyük fel a korrektort a sötét részre, és finoman ütögetve vagy ecsettel dolgozzuk el. Figyeljünk az átmenet eltakarására is! A korrektor alkalmas a felső szemhéj világosítására is, így szemfesték nélkül kiemelhető a szem, de ha festék használunk, akkor is érdemes korrektort használni, mert így tartósabb lehet a smink.

A pattanások és egyéb dudorok eltűntetésekor a bőrszínünknél sötétebb árnyalatú korrektorral érdemes dolgozni, mert ez mélyíti optikailag a területet. Nagyon kevés korrektort szabad felvinni ebben az esetben, erre egy korrektorecset a legalkalmasabb.

A piros foltok eltűntetéséhez ujjbeggyel vagy ecsettel vigyük fel a korrektort. Érdemes olyan árnyalatú korrektort használni, amely zöld pigmenteket tartalmaz, mivel ezek semlegesítik legjobban a piros színt.

Napjainkban a korrektorok sokféle állagban és kiszerelésben kaphatók. A legnépszerűbbek a korrektor-stiftek, de ezeken kívül még rengeteg más fajtájú korrektor kapható, hiszen a különböző hibák eltűntetésére más-más állagú a legalkalmasabb.

A korrektor-stiftek tehát a legelterjedtebbek, ezek tömörek és nagyon jól fednek, így akár a nagyobb hibák eltüntetésére is alkalmasak. Vannak olyan korrektor-stiftek, amelyek olajmentesek és fertőtlenítő anyagot is tartalmaznak kifejezetten a pattanások kezelésére.

Vannak tubusos korrektorok, amik nem olyan tömörek, mint a stiftek, így a szem alatti karikák eltüntetésére kifejezetten alkalmasak. Ez a fajta korrektor az idősebb korosztálynak is ajánlatos, hiszen nem hangsúlyozza ki a ráncokat.

Egyes korrektoroknak a végén szivacsos applikátor található, így könnyen és gyorsan felvihető a krémes állagú korrektor. Egyes applikátoros korrektorok a felhelyezés után porszerűvé válnak, ezekkel érhető el igazán tartós hatás.

A tégelyes korrektorok hasonlóan jó fedést biztosítanak, mint a stiftek, ugyanakkor hidratáló anyagok találhatók bennük, ezért a legtöbb sminkes ilyeneket használ.

Vannak korrektor ceruzák is, amik csak a nagyon apró bőrhibák eltüntetésére képesek, mint például az ajkunk körüli egyenetlenségek.

Manapság kaphatók már színes korrektorok is, amelyek a bőrszín hibáinak eltüntetésére valók. Ha például sápadt a bőrünk, akkor érdemes levendulaszínű korrektort választani, amit az alapozóba keverve használhatunk.

Webáruházunkban mindent megtalál, amire a bőrhibák eltüntetéséhez szüksége lehet. Folyamatosan bővülő kínálatunkban Ön is megtalálhatja a bőrének és az igényeinek legmegfelelőbb korrektort. Figyelje akcióinkat és jusson hozzá kedvező áron a legjobb minőségű korrektorokhoz.

setCustomerId#6nfarn94p32h3ganjmmmjtvcqr1r97gm#category#Smink>Korrektorok