• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Smink - Kontúrozók

Bronzosítók

A bronzosító üdébbnek, barnábbnak és csillogóbbnak mutatja az arcbőrt. Van olyan irodalom, amely a bronzosítót a pirosítók közé sorolja. Ami biztos, hogy a bronzosítók minden fajtája melegséget és ragyogást ad az arcbőrnek, általuk egészségesebbnek és frissebbnek tűnik.

A bronzosító felvitelére ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pirosítóéra. Az arc formájának megfelelően kell felhelyezni, úgy, hogy minél oválisabbnak tűnjön általa az arcunk. A keskeny arcúak a szem külső vonalától a haj vonaláig használják a bronzosítót, így korrigálhatják optikailag az arcformájukat. A széles arcúak viszont az arcuk szélére, függőleges irányban vigyék fel a bronzosítót, majd befele dolgozzák el a kívánt hatás eléréséhez.

Van egy népszerű trükk, amellyel egyszerűen lehet kiváló hatást elérni. A bronzosítóba mártott ecsettel 3-ast illetve E betűt rajzolunk az arcra úgy, hogy a kiinduló pont a homlok közepe, a 3 és az E betű képzeletbeli közepe pedig az arccsont. Ez a profi sminkesek egyik trükkje, amellyel könnyedén csodás eredményt érhetünk el.

Még egy trükk a bronzosító használatát illetően: a beesett arc titka. Napjainkban divat a kissé beesett arc, melyet úgy érhetünk el, hogy bronzosítót használunk az arccsont alatti területről indítva a szájzug irányába, az arccsontra pedig egy világosabb árnyalatot viszünk fel.

A bronzosítóknak is több típusa létezik. Van por alapú és krémes bronzosító, de népszerű a labdacsokká préselt és a kompaktpúderes változat is. A bronzosító esetében is igaz, hogy a zsírosabb bőrűeknek a por állagú a legmegfelelőbb, a száraz bőrűeknek viszont a krémes állagú bronzosító ajánlott. Felvitel szempontjából a gyöngyös bronzosító a legjobb választás, hiszen ezt lehet a legkönnyebben felvinni és mivel általában 3 féle árnyalatú gyöngyöket tartalmaz, könnyen lehet vele természetest hatást elérni.

Ha nem folyékony bronzosítót választunk kötelező az ecset használata. Nagy fejű, tömör szőrű ecsetet válasszunk. Miután az ecsetre került a bronzosító mindig ütögessük le róla a fölösleget és ügyeljünk az ecset tisztántartására is.

A bronzosítók között is több féle színárnyalatból lehet választani. Télen tanácsosabb világosabb bronzosítót használni, míg nyáron válasszunk egy sötétebb árnyaltot. A bronzosítók között is van csillogó és selyemfényű, de mindig figyeljünk oda, hogy ne vigyünk fel túl sokat az arcbőrünkre, mert akkor természetellenes hatást érhetünk el.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő bronzosító kínálattal várjuk vásárlóinkat. Nálunk csak kiváló minőségű smink termékeket talál, figyelje akcióinkat és vásárolja meg nálunk kedvező áron a bőréhez legjobban illő bronzosítót!

setCustomerId#eh0ug74nn19a2hcgbahdqqpc1t25cn61#category#Smink>Kontúrozók