• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Sergio Tacchini

Sergio Tacchini Parfümök Sergio Tacchini

 
setCustomerId#e26i57bjabdl8bgk16oqip4s88u7uiiu#category#Parfümök>Sergio Tacchini

Sergio Tacchini, az olasz teniszcsillag

Sergio Tacchini olasz teniszcsillag már 17 éves korától a legrangosabb versenyeken tűnt fel, pályája csúcsán a Davis kupától az olasz bajnokságig minden kupát megnyert. Hamar felismerte, hogy a sport nem tarthat élete végéig, ezért saját sportmárkát alapított Sergio Tacchini névvel, melyben kifejezetten elegáns és stílusos teniszruhákat tervezett és gyártott. A nagy sikerre való tekintettel már más sportok ruházatát is felvállalta, mint sí, vitorlázás, golf és fittnessz. 2007-ben a cég csődbe ment, majd egy üzletember segítségével 2011-re igen jövedelmező céggé vált.


A Sergio Tacchini cég sok sportolót támogatott az éves során, elsősorban olyan neves teniszezőket, mint Gabriela Sabatini, Pete Sampras vagy Martina Hingis.
A sportruházat mellett számos kiegészítőt, napszemübeget, övet, táskát és természetesen parfümöt jelentetett meg a Tacchini cég.


Legismertebb és legkeresettebb Sergio Tacchini parfüm kétség kívül az egyedi üvegben és dobozban megálmodott Sergio Tacchini Donna, mely a 2000-es év egyik slágerillatának számít.
Egyszerre sportosan laza és stílusos illat, mely hétköznapi eleganciát csempész a szürke mindennapokba. Az andalító virágok mellett a fanyar zöld jegyek kaptak nagyobb hangsúlyt.


Kifejezetten a nyári hőség elleni frissítőnek tervezték az Ozone parfümpárost. A friss és fanyar citrusok szinte kirobbannak az Ozone Woman üvegéből, melyet a levendula - kamilla - gyöngyvirág tiszta, ártatlan illata követ. Az Ozone Man aromás-fougere jegyei között a citrusokat és a fűszeres szerecsendiót találjuk, valamint az alapjegy karakteres fás jegyeit. Kifejezetten üdítő, energetizáló parfümök rosszkedv ellen!
A BE-ST Sergio Tacchini lényegének esszenciája: lazán sportos, hordható és egyúttal kellőképp elegáns is. Kifejezetten fiatalos és nőies lányoknak tervezték, akik bontogatják még szárnyaikat, és egy kis önbizalom-növelő parfümre van szükségük. Az üdítő virágos jegyek mellett az édeskés gyümölcsök kaptak főszerepet.


Modern, stílusos és csajos parfüm született a Precious Pink képében. Rózsaszín köntösben kifejezetten vadmacskás illat bújik meg, melynek központjában a gyöngyvirág, zöld tea és édes barack áll. Kétségkívül figyelemfelkeltő illat fiatal és modern nőknek ajánlva.


Stile Donna parfümöt a lendületes és ízig-vérig nőies olasz nők ihlették. Szabadság, napsütés és „carpe diem” egy üvegben, ez a Stile Donna. Az egyedien fűszerezett virágos jegyek között találjuk a bazsarózsát, sáfrányt és magnóliát, melyet a fás-pézsmás alapok bőrre simulóan intim parfümmé alakítanak.


"Sergio Tacchini" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás