• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Playboy

Playboy Parfümök Playboy

 
setCustomerId#a68hkpc22aaf4knr8vp3s1a38goqlkps#category#Parfümök>Playboy

Playboy – Játékosság és erotika

Az első Playboy Hugh Hefner egykori újságíró és marketinges konyhájában született meg 1953 –decemberében. Hefner olyan lapot próbált létrehozni, amely érdekli a férfiakat: szerette volna, h az újságban az általuk „softcore”-nak nevezett, művészi igényű erotikus képek mellet interjúk és az irodalom is megjelenik.

Az első szám címlapján maga Marilyn Monroe szerepelt, bár ez a kép még nem a magazin, hanem egy naptár számára készült. Hamarosan megszületett az azóta már világhírű nyuszis logó is – bár a hosszú fülű figura eredetileg teljes valójában megmutatkozott és házikabátot viselt.

A ’60-as évekre a Playboy kritikák kereszttüzébe került. A lapot nem csak a meztelen képek miatt kritizálták, azt is a csapat szemére vetették, hogy nem figyelnek a sarkalatos értékekre. Hefner ekkor fogalmazta meg a Playboy filozófiát, amely szerint a gondolkodás és szólás szabadsága a legfontosabb. A lap mindig is liberálisan viszonyult a politikához és szerkesztői ügyeltek arra, hogy az arculatba illően, de lehetőleg színes képet mutassanak a világról, ezért jelentették meg többek között Arthur C. Clarke, Ian Fleming, Vladimir Nabokov és Margaret Atwood novelláit is.


1999-ben, a híres Playboy Club-ok megalakulása és a Playboy villa megvásárlása után a márka belépett a divatvilágba is. A vidám, szexi és kényelmes darabok azóta meghódították a közönséget.
Az ikonikus Press To Play parfümkollekció 2008-ban jelent meg. A parfümcsalád egyértelműen a fiatalokat célozza meg, széles termékskálával, jól variálható, stílusos illatokkal.

A szégyenlős mosolyú, de nőies és okos lányoknak a Play it Lovely virágos és gyümölcsös aromája lesz a kedvence. A magas sarkakon tipegő bálkirálynők hatásos belépőjéért a Play it Sexy lesz a felelős, amely a rózsaszín grapefruit, a mandarin, a rózsabors, a jázmin tea, és az osmanthus illatával tesz ellenállhatatlanná.Playboy férfi parfümjei sok összetevőből álló, fiatalosan pezsgő alkotások. A Hollywood például mandarin, kakukkfű, bergamott, gyanta, levendula, jázmin, rózsafa, cédrus, vetiver, pézsma, vanília, ámbra, szantálfa illatával alkot összetett, frissítő, romantikus elegyet.

A Super Playboy for Him már kissé komolyabb, visszafogottabb, mégis fűszeres, testes parfüm bergamott, alma, bors, fahéj, ananász, levendula, fás jegyek, borostyánkő és pacsuli illattal.

 

"Playboy" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás