• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Parfümös tisztálkodó szerek

Szűrés

Parfümös tisztálkodó szerek

A tisztálkodás mindig is része volt az emberek életének, a különbség a ma és a régmúlt között csak a körülményekben és a használt tisztálkodó szerekben van. Az évszázadok folyamán a tisztálkodási szokások nagymértékben változtak.

Az ókori rómaiak például igen hiúk voltak, napjuk szerves részét képezte a fürdés és a fürdőzés. Más népeknél, mint például a zsidó népnél vallási hagyománya volt a tisztálkodásnak.

A magyarok tisztálkodási szokásai is említésre méltók, hiszen fürdősátrakban tisztálkodtak, később pedig, az 1000-es évektől már nyilvános fürdőket is igénybevettek. A későbbiekben viszont a járványok és betegségek terjedése háttérbe szorította a fürdőhasználatot és ekkor tértek át az emberek a tisztálkodásról a parfüm használatra.

A higiénia és a tisztálkodás szempontjából valóban sötétnek nevezhető középkor után az első változás az 1750-es években következett be, amikor is végre a férfiak elkezdtek alsóneműt hordani. Ez után az ipari forradalom magával hozta a tisztálkodás forradalmát is. Újra „divatba jött” a tisztálkodás, hazánkban például hetente 2-3-szor fürödtek meg az emberek.

Napjainkban már egyértelmű a higiénia és a tisztálkodás fontossága és természetesen a tisztálkodás a napi rutin része. Nagyon fontos ugyanakkor, hogy ne csak rendszeresen tisztálkodjuk, hanem jó minőségű és a bőrünk megfelelő tisztálkodó szereket használjunk.

Manapság tisztálkodó szerek tömkelege közül választhatunk és ebben a nagy bőségben nem könnyű kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Webáruházunkban a hagyományos tisztálkodó szerek mellett parfümös tisztálkodó szereket is kínálunk. Ezek között ugyanúgy megtalálhatók szappanok, folyékony szappanok, tusfürdők, habfürdők és samponok is, mint a hagyományos tisztálkodó szerek között.

A parfümös tisztálkodó szerek összetételüket tekintve leginkább az illatanyagukban különböznek hagyományos társaiktól. Ma már a legtöbb parfümgyártó rendelkezik a saját parfümjének megfelelő tisztálkodó szerekből álló termékcsaláddal. Az online parfüméria széles választékkal várja a parfümös tisztálkodó szerek tekintetében, így könnyen megtalálhatja a saját parfümének megfelelő tusfürdőt, szappant vagy sampont.

A parfüm webáruház kínálatában megtalálhatók a legnépszerűbb illatok tisztálkodó szerei, mind a női, mind a férfi illatokból. A női parfümös tisztálkodó szerek között megtalálhatja például a Nina Ricci Nina tusfürdőt vagy a Paco Rabanne Lady Million tusfürdőt. A férfi parfümös tisztálkodó szerek között is a legkedveltebb illatok tisztálkodói szereit találja, úgy,mint a Paco Rabbane 1 Million és Paco Rabanne Black XS tusfürdőt vagy a Gucci Guilty Pour Homme tusfürdő & sampont. Folyamatosan bővülő választékunkból, mindenki kiválaszthatja a parfümjének megfelelő tisztálkodó szereket.

setCustomerId#7c734afsoep8um77ufkm6m1og6fbd132#category#Parfümök>Parfümös tisztálkodó szerek