• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Mini parfümök

Szűrés

Mini parfümök

Napjaink rohanó világában egyre nagyobb szerepet töltenek be a mini parfümök. Ezek kis kiszerelésű, kompakt parfümök, melyek elférnek a táskájában és könnyen magával viheti őket bárhova, hiszen a mini parfümök még a repülőgépre is felvihetők.

A legtöbb nagy divatház elkészíti parfümjeit mini változatban is, ezek a mini parfümök pedig pontosan ugyanolyanok, mint a 30, 50 vagy 100 ml-es nagytestvérük. A mini parfümök általában 5 ml-esek és a külső megjelenésük valamint az illatuk is megegyezik a nagyobb kiszerelésekkel.

Nehéz ellenállni az apró-aranyos üvegcséknek, sokan gyűjtik a mini parfümöket. Vannak olyanok is akik, ezen mini parfümök üvegeinek a szerelmesei és megszállottan gyűjtik magukat az üvegcséket.

A nagyobb divatházak egy-egy ünnep alkalmával (például karácsony) kiadnak egy egész mini parfüm kollekciót, amelyet megvásárolhat egyben, de akár külön-külön is megveheti a kollekció egyes mini parfümjeit. Ezek a mini parfüm szettek lehetnek női, férfi vagy vegyes mini parfümökből álló szettek. Vannak olyan mini parfüm szettek, amelyeket egy divatház (például Versace, Dior) dob piacra a legnépszerűbb parfümjeinek mini változataival, de vannak vegyes szettek is, amelyek több divatház mini parfümjeit tartalmazzák. Ezek a szettek és alapjában véve maguk a mini parfümök akkor is igen hasznosak, ha még nem sikerült kiválasztania az Önhöz legjobban illő parfümöt, hiszen rövidtávon kipróbálhatja az adott illatot, ami alapján könnyebben tud döntést hozni, mintha csak egy tesztert próbált volna ki és a mini parfüm ár is kedvezőbb a nagy elődökétől.

A parfüm áruház választékában kaphatók mini parfümök és mini parfüm szettek is. Ilyen mini parfüm szett a Versace Mini, amely 5 féle mini parfümöt tartalmaz egy Versense-t, egy Versus 2010-et, egy Pour Homme-ot, egy Bright Crystal-t és egy Man Eau Fraiche 5ml-es mini parfümöt. A parfüm webshop választékában női és férfi mini parfümök is egyaránt megtalálhatók. Női mini parfüm például a Cartier Delices (5 ml), a Givenchy Amarige Marige (4 ml), a Laura Biagiotti Roma (5 ml), a Moschino Cheap&Chic I Love Love (4,9 ml), a Versace Bright Crystal (5 ml) és a Versace Red Jeans (7,5 ml). A nagy divatházak népszerű férfi parfümjeinek mini változataira is leadható parfüm rendelés, ilyen férfi mini parfüm a Chevignon Best of Chevignon (4,5 ml), a Kenzo Kenzo Homme (3,5 ml), a Moschino Friends (5 ml), a Versace Blue Jeans (7,5 ml) és a Versace Man Eau Fraiche (5 ml).

Folyamatosan bővülő olcsó parfümök mini kínálatából kedvükre válogathatnak a gyűjtők, a keresgélők és azok is, akik már megtalálták a saját illatukat, és azt mindenhova magukkal szeretnék vinni. Nálunk megtalálhatja a nagy divatházak népszerű illatainak mini parfüm változatait, melyek táskabarát kialakításuknak köszönhetően útitársai lehetnek a mindennapokban.

setCustomerId#dbk1clu08b628met5kbona1v2jg0avc0#category#Parfümök>Mini parfümök