• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Lalique

Szűrés

Lalique Parfümök Lalique

 
setCustomerId#s3r2h60gigsolffppk6mgo0bdrr5vvrb#category#Parfümök>Lalique

Lalique – az üvegkészítés nagymestere

Több, mint 100 évvel ezelőtt alakult kis üvegkészítő manufaktúra mára az egyik legpatinásabb ékszer-, üveg- és parfümkészítő vállalattá nőtte ki magát, mely a kézzel készített, egyedi stílust és eleganciát közvetíti. René Lalique már-már művészi ékszerei 1895-től a legnevesebb díjakat kapták, a felső tízezer hölgyei előszeretettel gyűjtötték a szebbnél szebb brossokat és kiegészítőket.

A Lalique a legnagyobb parfüm cégeknek tervezett gyönyörűen metszett parfümös üvegeket, mint például a Nina Ricci vagy a Coty. A műalkotásnak is beillő üvegeket ma már műgyűjtők keresik, a parfümszakma is a legmagasabb elismerésekkel díjazta. A Lalique, miután számos parfümház számára tervezett üvegeket, 1931-ben saját parfümmel jelentkezett, melyet azóta 28 különböző illat, vagy felújított illat követett.


A fekete ribizli és az áfonya mély és érzéki illata előtt tiszteleg a Lalique Amethyst parfümje, melyben a bazsarózsa és damaszkuszi rózsa púderes jegye a bogyós gyümölcsök krémes jellegét ellensúlyozza roppant elegáns módon. Letisztult, elegáns és egy csipetnyit pikáns illat határozott nőknek.

Valódi nagyragadozó illat az Encre Noir női parfüm, melyben a fás-virágos jegyek gazdag és erőteljes aromája lehengerlő és végleteig csábító. Az ambretta, rózsa és pézsma bőrre simuló, intim akkordját az osmanthusz és a kephalis démoni illata rázza fel. A rózsa és frézia üde párosát a fás vetiver és cédrus fanyar, elegáns jellege ülteti biztos alapokra. A férfiaknak tervezett Encre Noir klasszikus fás-aromás parfüm, melyből sugárzik az elegancia és dominancia. A fás jegyeket, mint a vetiver és kasmírfa, a fanyar ciprus ellentmondást nem tűrő illata vezeti fel, így az illat letisztult és intenzív illatélményt nyújt.

A 2005-ben megjelent Lalique Le Parfum a Lalique lényegét foglalja illatba: művészien komponált illatjegyek gazdag és intenzív összhangjában stílus és klasszikus elegancia figyelhető meg. A Lalique Le Parfum meleg és púderesen édes illatát egy csipetnyi paprika és babér zökkenti ki az egyhangúságból. A vanília, tonkabab, pacsuli krémes hármasát a szantál bőrre simuló jellege lengi körbe, így a parfüm érzéki és intim légkört sugároz.
Akár egy fehér gyöngysor, olyan letisztult és elegáns a Perles de Lalique. A fanyarkás ciprusos jegyeket, mint a bors és kasmírfa, a bolgár rózsa púderes illatfelhője von tiszta és ártatlan illatfelhőbe. Végtelenül elegáns, stílusos és elegáns illat, mely nem csak kosztümhöz illik.

A Lalique White Pour Homme azoknak a férfiaknak készült, akik kedvelik a tiszta helyzeteket és a kortalan elegancia, klasszikus stílus követői. A White Pour Homme érzékeket megmozgósító aromákban gazdag, mint a citromlevél, szerecsendió, bors és kardamom. Az ibolya erőteljes, krémes akkordját a fás jegyek ölelik körbe, mint a tamarindusz-fa, és cédrus.

"Lalique" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás