• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Hugo Boss

Szűrés

Hugo Boss Parfümök Hugo Boss

 
setCustomerId#tqmqiir7n2td6hgar02elpr9g4hvep91#category#Parfümök>Hugo Boss

Hugo Boss parfümök a férfiasság jegyében

A német Hugo Boss divatház 103 országban van jelen több, mint ötezer üzletben. A cég története 1923-ban a németországi Metzingenben kezdődött, amikor Hugo Boss megalapította férfi és női munkaruházati gyárát. A II. világháború során a túlélést biztosította a cég számára, hogy ők látták el a hadsereget egyenruhával. Hugo Boss 1947-ben távozott az élők sorából, gyárát két unokája vezette tovább. A divatház 1953 után kezdett igazán sikeres lenni, amikor megjelentek a piacon első öltönyeikkel. A 60-as években kiegészítették profiljukat a női és férfi utcai viselettel.

Hugo Boss lelkes rajongója a sportnak és a művészeteknek, a hetvenes évek óta kiemelten támogatja a focit, a Forma-1-et, a golfot és a teniszt.

Természetesen a világhírű divatház sem maradhatott parfümök nélkül. Első parfümük, a Boss Number One 1985-ben jelent meg, mellyel egy sikersorozat kezdődött a Hugo Boss márkának, immáron a parfümök terén is.

A Boss Bottled 60 milliónyi eladott darabszámmal bestsellernek számít. A parfüm friss és gyümölcsös fejjegyeit kiegyensúlyozzák a meleg és virágos-fűszeres szívjegyek, amelyben dominál a geránium megfűszerezve egy csippetnyi szegfűszeggel. A tökéletes üzletember tökéletes kiegészítője.

 

2010-ben jelent meg a Boss Bottled Night, amelynek arca a szexi és sikeres színész Ryan Reynolds. Az aromás parfüm bővelkedik intenzív és férfias-fás akkordokban. Azoknak a férfiaknak készült, akik úgy érzik bármit elérhetnek, és el is érik azt.

A 2002-es Boss In Motion parfüm jól illeszkedik a Hugo Green arculatához, sugárzóan energikus és életteli. Igazi sportos illat, amely egyszerre friss és buja. 

2008-ban jelent meg a Boss Pure, amely eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz viselőjének. Csodálatos illatát a tiszta, vizes akkordoknak, a dióbabér és a famoha érzéki és fás leszáradásának köszönheti.

Az első sikeres Hugo Boss női parfüm 1997-ben jelent meg, a jól ismert Hugo párja, a Hugo Woman. Mindkét parfüm a mai napig lelkes rajongótáborra büszkélkedhet, és bizonyára számtalan embernek vált védjegy-illatává.

2000-ben került a boltok polcaira a Boss Woman parfüm, amely egyetlen illatjegy, a golgotavirág friss és érzéki illata köré épül. Ezt a jegyet a Boss Woman előtt csak igen ritkán használták a parfümgyártás során.

A mai modern nőnek született meg a Boss Femme parfüm, akik magabiztosak és mégis érzékiek. Ehhez segítségül friss mandarint, feketeribizlit, gyümölcsös aromájú fréziát, fehér virágokat, bulgáriai rózsát, barackot és lágy ámbrát zártak a palackba.

A tavalyi év nagy sikere volt, a Sienna Miller színésznővel bemutatott Boss Orange parfüm. Olyan egyéniségeknek készítették a parfümöt, mint Sienna, akik tele vannak energiával és elhivatottsággal. A fejjegyben fellelhető édes almához lágy, virágos szívjegyeket adtak. Az alapjegyekben fellelhető szantálfa, olivafa és krémes vanília karakteressé, szenvedélyessé és meleggé varázsolja az alkotást.

"Hugo Boss" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

A Hugo Boss márka egyenlő az eleganciával, egyediséggel, a divattal magával és az ezekhez illő remek illatokkal is büszkélkedhet. És - mondhatni - túl sok jó parfümmel is! :)