• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Dolce&Gabbana

Szűrés

Dolce&Gabbana Parfümök Dolce&Gabbana

 
setCustomerId#jpvm51624tl05qdbrtob27drul8o3dab#category#Parfümök>Dolce&Gabbana

D&G: két olasz kezében tartja a divatvilágot

A varázslatos D&G kezdőbetűk a világ minden táján a divat szinonimáját jelenti, hiszen az egyik legismertebb divatmárkák és parfümmárkák egyike, annak ellenére, hogy Domenico Dolce és Stefano Gabbana csak 1985 óta működtetik Milánóban divatházukat. Dolce ízig vérig ruhatervezésre termett, hiszen édesapja szabóként egy kis divatcéget irányított, ahol fia is megismerkedhetett a ruhatervezés minden részletével. Dolce egy divatiskola elvégzése után találkozott grafikusként dolgozó Gabbana-val, akivel a magánéletben is egy párt alkottak, majd Dolce párjával is megismertette a ruhakészítés minden fortélyát. Olyannyira sikeres párost alkottak, hogy első kollekcióikkal már hangos sikert arattak, és gyakorlatilag a világ minden szegletére eljuttatták ruháikat és kiegészítőiket. Divatházuk három különböző brandet működtet: a Dolce&Gabbana az exkluzívabb és drágább vonalat képviseli, a D&G a lazább, fiatalosabb és olcsóbb ruhák és kiegészítők csoportja, a D&G Junior pedig a 13 év alatti gyerekeknek szánt ruhák márkája. Ruháik nem követnek egyetlen divathóbortot sem, szezonról szezonra megújulnak, ezáltal időtállóak és játékosak is egyben.

Rajongóik között olyan nagy sztárokat találunk, mint Madonna, akinek egyik koncertturnéja fellépő ruháit is a páros tervezte. A kölcsönös rajongás azóta is töretlen, hiszen a Dolce&Gabbana kollekciók reklámarca Madonna lett. Parfümjeiket és kiegészítőiket is előszeretettel promotálják hollywoodi sztárokkal, szupermodellekkel: Scarlett Johannson, Monica Bellucci, Naomi Campbell és Matthew McConaughey is feltűnik egy-egy Dolce&Gabbana plakáton.

Első parfümjükkel 1994-ben jelentkeztek. A Dolce&Gabbana virágos-aldehides összetevőivel igazi intenzív, és klasszikus illat, a férfiaknak szánt Dolce&Gabbana pour Homme férfias,stílusos aromás-fougere darab. 1997-ben megalkották a By Man-t, majd 1999-ben női párját, a By Womant, melyek vad és provokatív illatok, amit az állatmintás üvegekkel is kihangsúlyoztak. A fűszeres és fás illatok az érzékekre hatnak, és csábításra ösztönöznek. 2001-ben a True Blue női változata történelmet írt a parfümök világában. Olyan tökéletes módon ötvözték a gyümölcsös és virágos jegyeket – mint a szicíliai citrom és a bambusz – mint még senki, a Light Blue azóta is eladási rekordokat döntöget, az egyik legismertebb parfümök egyikévé vált. Férfiaknak tervezett Light Blue pour Homme szintén a szicíliai nyár illatát idézi, provokatív reklámja pedig nők ezreit bűvölte el.


Ultranőies és sikkes illatuk, a Sicily az itáliai temperamentum üvegbe zárva. Olyan különleges illatjegyek alkotják, mint banán, mogyoró, lonc, hibiszkusz és narancsvirág. 2006-ban újabb kasszasikert könyvelhettek el The One illatukkal. Giselle Bundchen szupermodellt kérték fel a parfüm reklámarcának. Maga az illat sikerét a meleg, ölelős vaníliás és fűszeres jegyeknek köszönheti. Később megjelent a L’eau The one, majd a Rose The One változata is. Mindkettő a The One alapjaira építkezik, megtartva a lágy, nőies alapokat: a L’eau The One egy könnyedebb, nyáron is viselhető változat, míg a Rose The One a púderes illatok kedvelőinek válhat kedvencévé. A The One for Men az igazi klasszikus férfiillat Gabbana szerint. Úgy gondolja, ez a fűszeres-orientális illat hiánypótló a férfiillatok között. Reklámarcának Matthew McConaughey-t kérték fel.

2009-ben újabb nagy dobásra készültek. Egy egész parfümsorozatot terveztek, melyet a tarot kártya egy-egy lapja ihletett. A D&G Anthology 6 darabból áll, érdekessége, hogy mindegyik uniszex illatnak készült, valamint a sorozat darabjait egy-egy szupermodell reklámozza. Az Erő, Szerelem, Szerencse kereke, Hold, Varázsló és Császár parfümbeli megjelenítői az adott tarot kártya misztikus hangulatát próbálják megjeleníteni.

"Dolce&Gabbana" márka értékelése 2 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás