• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Bvlgari

Szűrés

Bvlgari Parfümök Bvlgari

 
setCustomerId#hj8lhg7s8tg3g7nlgkciv9a7to092qnq#category#Parfümök>Bvlgari

Bvlgari, a káprázatos kiegészítők mestere

A Bvlgari ékszerházat 1884-ben alapította Olaszországban egy görög ékszerész, Sotirios Voulgaris. Mára olyan nemzetközi hírnévre tett szert a klasszikus vonalú, és időtálló ékszereivel, hogy a hollywoodi sztárok körében is sikk a vörös szőnyegen talpig Bvlgari ékszerekben megjelenni. Az ékszerek mellett parfümöket, órákat és táskákat is terveznek, a legtöbb sztárt pedig Bvlgari napszemüvegben kapják lencsevégre.

A legelső Bvlgari parfüm 1992-ben jelent meg. Az Eau Parfume Au The Vert illat, melyet meglepő módon hölgyek és urak egyaránt használhatnak. Mai napig összesen harmincegy parfümöt alkottak, a legnevesebb parfümőrökkel együttműködve.

A Bvlgari parfümök, csakúgy mint a Bvlgari bármely terméke a letisztult elegancia, kifinomultság és a luxus megtestesítője. A Bvlgari parfümök 6 sorozatra oszthatók, melyek más-más stílust, korosztályt és társadalmi réteget képviselnek. A Classics vonalba olyan időtálló, érett illatok tartoznak, mint a Pour Femme, a nagy sikerű Jasmin Noir, illetve az újdonságnak számító Rose Essentionelle, vagy a Pour Homme.

 

A legkelendőbb Bvlgari parfümök kétségkívül az Omnia sorozat tagjai, olyan divatos és sikeres darabokkal, mint az Omnia, Omnia Crystalline, Omnia Green Jade vagy az Omnia Amethyste. Az Omnia sorozat nem csak nagyszerűen megkomponált illataival, hanem egyedi formájú üvegeivel is belopta magát a parfümkedvelők szívébe. A BLV vonal a klasszikus illatokat
tartalmazza, mint a BLV Eau The Parfum, a BLV Notte, vagy a legújabb eleganciát kölcsönző illatuk, a BLV Eau The Parfum II vagy az uraknak tervezett BLV . A férfiaknak szánt Aqua vonalban olyan népszerű, eladási toplisták élén álló parfümök tartoznak, mint az Aqva Pour Homme vagy a legújabb Aqva Marine Pour Homme. A divatház a kismamákra is gondolt, kisgyermekes anyukák örök kedvence a Petits and Mamans.

 

 

 

 

 

 

 

 

"Bvlgari" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

Több Bulgary parfümöt kipróbáltam már, és mind nagyon tetszett. Legutóbb látatlanban vettem meg egyet, és abban sem csalódtam. A férfi, és a női illatok is mind nagyon jók.