• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hogyan Vásárolhat


A Parfümcenter.hu-ról történő vásárlás:

A parfüm webáruházból elektronikus úton, a www.parfumcenter.hu weboldalon keresztül, és telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével egyaránt lehet vásárolni. Elektronikus vásárlás esetén a termékek saját oldalán a kívánt kiszerelés ára mellett található ikonra klikkelve tudja az egyes termékeket a kosárba helyezni. A vásárlási folyamatban lehet érvényesíteni a kedvezményre jogosító kódot, majd a megrendelőlap kitöltésével tudja leadni rendelését. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében, és a különböző kedvezmények igénybevételéhez rendelésével egyúttal hírlevelünkre is feliratkozott.

Telefonos rendelés esetén kollegáink adják le a rendelést a honlapon keresztül, így az ügyfélszolgálaton kell bediktálni abban a sorrendben, ahogyan ők kérik, az Ön által rendelt parfümöket, és a szállításhoz szükséges adatokat.

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A parfümök kézbesítése a hét minden munkanapján 8-17 óra között történik.

Kézbesítési díjazás:

A kiszállítás már 1 parfüm rendelése esetén is INGYENES az egész ország területén! A kozmetikai, smink, hajápolás és wellness termékek szállítási költsége 790 Ft. Ezen termékek esetében, ha a rendelés végösszege meghaladja a 10 000Ft-ot akkor a házhozszállítás díjtalan. Felhívjuk figyelmét, amennyiben parfümöt is rendel a kiegészítő termékek kiszállítása ingyenes.

Parfümök árai

A Parfumcenter.hu webáruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik.

A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés céljából telefonon megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felellőséget.

Ajándékok, kedvezmények

Minden kedves vásárlónk automatikusan csatlakozik törzsvásárlói programunkhoz. A leadott rendelések után a megadott emailcímre érkezik egy visszaigazolás, ami tartalmaz egy törzsvásárlói kuponkódot, amelyet bármennyiszer felhasználhat az elkövetkezendő rendelései során. Ez a kód 5%-os kedvezményre jogosítja, melyet a rendelés leadásának folyamatában kell beírni a megfelelő mezőbe. A kupon bemásolása után, érvényesítenie kell az „ok” gombbal, majd a kedvezmény azonnal levonásra kerül.
További ajándék ajánlatainkat megtekintheti itt
Akcióinkat megtekintheti itt

Egyéb kérdésekre az alábbi linkekre kattintva kaphat választ:
Kell regisztrálnom a rendeléshez?
Milyen fizetési módok állnak rendelkezésemre?
Milyen szállítási módok közül választhatok?
Van személyes átvételre lehetőség?
Mi a teendő, ha nem kaptam visszaigazoló e-mail-t?
Mikorra várhatom a rendelésemet?
100%, hogy megkapom a kívánt terméket?
Ha valami épp nem kapható, akkor az mikor lesz legközelebb?
Értesítenek telefonon, hogy mikor kapom meg a csomagot?
Nem találom a törzsvásárlói kódomat, vagy megvan, de nem fogadja el a rendszer. Ilyenkor mi a teendő?
Hogyan tudom a kuponkódomat vagy a törzsvásárlói kódomat érvényesíteni?
Van lehetőség ajándékküldésre?
Hogyan kérhetek díszcsomagolást?
Mi a teendő, ha egy adott termékből több, mint 10 darabot szeretnék rendelni?
Mi a garancia, hogy eredeti terméket kapok?
Miért ennyivel olcsóbbak a parfümök, mint a boltokban?
Mi az a teszter?
Mi jelent az Eau De Parfum, Eau De Toilette, Eau De Cologne?