• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Ajándékozzon parfümöt az interneten kényelmesen!


Webáruházunkban lehetőség van arra, hogy meglepje ismerősét, barátját, rokonát, vagy kedvesét egy csodás parfümmel. Ebben az esetben fontos, hogy az alábbiak szerint járjon el:

- Számlázási adatokhoz a saját adatait adja meg, hogy a számla az Ön nevére készüljön, a visszaigazoló e-mailt illetve a csomagfeladásáról szóló e-mail-t Ön kapja meg, illetve a számlát el tudjuk küldeni Önnek elektronikus úton.

Kivétel ez alól a telefonszám megadása, mely az ajándékozott személyé legyen, hogy a futárszolgálat a szállítás során elérhesse őt.

Szállítási adatokhoz az ajándékozni kívánt személy adatait adja meg, illetve mindenképpen olyan helyre kérje a küldeményt, ahol az adott személy munkanapokon 8-17 óra között elérhető.

- Fizetési módként (hogy az ajándékozott személyt ne érje "dupla meglepetés") a Simple rendszeren keresztül történő fizetést válasszon, hiszen csak ebben az esetben nem kell fizetni a csomag átvételekor. Amennyiben nem áll módjában bankkártyával fizetni, úgy átutalással tud fizetni, ehhez a rendelés feldolgozásakor fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Megjegyzésként írja be, hogy "Ajándékküldés", hogy mi is tisztában legyünk vele, meglepetésről van szó, ne kerüljön a csomagba számla, illetve a saját telefonszámát, hogy ha bármi esetleges probléma merülne fel a rendelésfeldolgozás közben, arról tudjuk Önt értesíteni.

- Emlékeztetjük díszcsomagolás szolgáltatásunkra is, hogy még szebb meglepetést sikerüljön okozni!