• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Őszi illatcsokor a hűvös reggelekre!


Itt van az ősz itt van újra... rövidebbé válnak a nappalok, elkezdenek lehullani a falevelek, borongósabbá válik az idő. Rövidnadrágjainkat, szandáljainkat fokozatosan lecseréljük az őszi kiskabátokra, és bokacsizmákra. Miért ne tennénk ezt parfümjeinkkel is?


Nem csak az időjárás, a színek, és a ruházatunk változnak időről időre, de megannyi új illat is kopogtat most az ajtónkon! Hagyjuk hátra a nyári édesen bódító, vagy éppen friss gyümölcsös illatait, hiszen érkeznek az erőteljesebb, fűszeresebb illatok, amelyek sokkal szebben kidomborodnak a bőrörünkön a hűvös reggeleken, egyszerűen körbeölelnek majd, mint a kedvenc sálunk.

Dominánsabbá válnak az igazi misztikus illatok: édesgyökér, tonkabab vagy akár a gardénia, hangsúlyossá a fás illatjegyek, az orientális, pezsdítő fűszeres-keleties parfümök. Eljön a testesebb virágos illatok ideje, de ha nyugalomra vágysz, vagy kellemes emlékeket idéznél a kávés, mandulás illatjegyek is tökéletes választásnak bizonyulnak. Legyél céltudatos, nagyravágyó, elegáns, vagy igazi lázadó típus, burkolózz fantasztikus illatokba a Parfümcenternél ősszel is!

A Parfümcenter.hu-n mindig megtalálhatod a Hozzád leginkább passzoló parfümöt, szezontól függetlenül!

A következő termékeket kifejezetten az év ezen időszakára javasoljuk.

Női parfümajánlataink őszre:

Férfi parfümajánlataink őszre:

 

Megajándékoznál valakit?

Szeretnél olyan parfümöt ajándékozni, ami nagyon népszerű? Tekintsd meg több éves eladási statisztikáink alapján készült összeállításunkat itt: TOP PARFÜMÖK

Ha igazán dekoratív ajándékot szeretnél, érdemes körülnézni a PARFÜM SZETTEK széleskörű választékában! További mutatós ajándékcsomagokat találhatsz a KOZMETIKAI SZETTEK kínálatában.