• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Olay

Nincs a szűrésnek megfelelő termék

Világhírű Olay kozmetikumok visszatértek

A világ vezető kozmetikai márkája, az Oil of Olaz visszatért, Olay márkanéven! Megújult külsővel, megbízható minőségben már kapható Magyarországon is, kizárólag a Parfumcenter.hu oldalon! A megújult Olaymárka már meghódította Észak-Amerikát, Ausztráliát, Dél-Afrikát és Európát.

Márka történet

Az Olay kozmetikai krémet valóban a szeretet ihlette, mikor Graham Wulff vegyész elkészítette feleségének az első hidratáló kenőcsöt. Graham olyan terméket szeretett volna létrehozni, mely nem viaszosan zsíros, inkább könnyed természetes érzést kölcsönöz viselőjének. A házaspár együtt kísérletezett a krém finomításán, illatának kialakításán, végül megszületett a legendás Oil of Olay Beauty Fluid. Graham tudta, hogy lesz kereslet termékére, ezért felkeresett egy reklámügynökséget, akivel megalapította az Oil of Olay céget és forgalmazni kezdte a krémjeit.

Öt éven belül, az Olay kozmetikumok óriási sikert arattak Dél-Afrikában, így 1959-ben már terjeszkedett Angliában, az Egyesült Államokban, Hollandiában, Kanadában és Németországban. A virágzó üzletet végül eladták Richardson Merrill-nek, 1985-ben pedig a Procter & Gamble tulajdonába került.

2000-ben a Procter & Gamble úgy döntött, lerövidíti a márkanevet, így az letisztult Olay brand megfelel a modern kor kihívásainak. Az Olay ma már a világ egyik legismertebb márkája, bár sok változáson ment keresztül, Graham és a cégfilozófiája ugyanaz maradt. Gyorsan felszívódó, könnyed krémmel megfiatalítja a nőket, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz nekik!

Kis ízelítő kínálatukból

Az Olay Total Effects illatmentes krém zsírmentes formulája mélyen felszívódik a bőrben és a bőr láthatóan feszesebb és rugalmasabb megjelenésű lesz. Az Olay Anti Wrinkle Classic feszesítő krém bizonyítottan látható változást eredményez, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat. Az Olay Gentle Cleansers frissítő tonik, arclemosó és törlőkendő segítséget nyújt a bőr tökéletes tisztításához.

"Olay" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás