• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Nature of Agiva

Szűrés

Nature of Agiva Parfümök Nature of Agiva

 
setCustomerId#79hm1j08v55ojq3u24c25oabos2qvc87#category#Parfümök>Nature of Agiva

Nature of Agiva - A siker rózsája

Natrue of Agiva Roses termékek a bolgár rózsaolaj erejét hasznosítják. Az olajat a rózsa szirmaiból vízgőz-desztillációval nyerik – s ez rendkívül anyagigényes folyamat. 3 tonna rózsából mindössze egyetlen liter olajat lehet kinyerni ilyen módon.


A rózsaolaj egy különös, sárgászöld folyadék, fő alkotói a citronellol, a geranios és a nerol. az olaj különlegessége, hogy fertőtlenítő és bőrnyugtató hatású, segít a bőr PH-egyensúlyának fenntartásában.
A Nature of Agia Roses kozmetikumok ennek az olajnak az erejét használják fel kellemesen természetes, vonzó illatú termékeikben. 

Nature of Agiva a többszörösen díjnyertes magy cég, a Stella egyik márkavonala. A cég többször is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat és már több mint 60 éve van jelen a kozmetikai piacon. A Nature of Agiva kifejlesztéséért arra törekedtek, hogy olyan kozmetikum szülessen, amely bármelyik bőrtípusra, bármilyen helyzetben alkalmas, kihasználva a rózsaolaj anti-allergén tulajdonságait.

A széles termékskálán találunk hidratáló hatású arclemosó zselét, éjszakai krémeketkézzel készített, glicerines szappant és természetesen parfümöt is.

Mivel ezek a termékek a éegtöbb embernél nem okoznak allergiát, kiválóan alkalmasak például a száraz bőr, vagy az érzékeny területek ápolására is. A regeneráló éjszakai krémben a rózsa feszesítő hatását az A és E vitamin teszi hatékonyabbá, míg az extra száraz bőrt a sűrű állagú, mégis lágy testvaj teszi újra puhává.


Roses tápláló hajpakolás segít megőrizni a hajszálak töredezését, ápolja és felfrissíti a frizurát, míg a sampon a mindennapos hajmosás során is segít a vitaminhiány kezelésében és hosszú távon is jól táplálttá teszi a hajszálakat.

 

"Nature of Agiva" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás