• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Mariah Carey

Mariah Carey Parfümök Mariah Carey

 
setCustomerId#h7jnjabiccqe6i5c8gb4e1n1p4b1j0vb#category#Parfümök>Mariah Carey

Az angyali hangú énekesnő új illata


Mariah Carey megosztó személyiség. A zenéjét vagy szeretik, vagy nem. Abban azonban mindenki egyetért, hogy különleges adománnyal van megáldva, hiszen ilyen angyal-hangja kevés embernek van a világon. Az 1970-ben született énekesnő édesanyja operaénekes és énektanár volt, ezért a kis Mariah Carey-nek volt kitől elsajátítania az éneklés művészetét.

Az amerikai énekesnő több éve van a csúcson, sikert sikerre halmoz. Első albumát 1990-ben adta ki, amely hamar platina lemez lett az Egyesült Államokban. A korai poppos hangzású album után, Mariah Carey inkább az r’n’b és a hip-hop felé fordult. Későbbi dalai e két stílusjegyekre épülő számokat tartalmaztak főleg, amelyekre Mariah Carey lágy hangján énekelte fel az általa írt dalokat. Legismertebb dalai a Heartbreakers, és a We Belong Together elképesztő magasságig jutottak az amerikai Billboard listán, amely köztudottan a dalok népszerűségének mércéje.

Mariah Carey igazi díva. Gyönyörű hosszú haját általában hagyományos módon hullámokban hordja, sminkje mindig kifogástalan, az általa képviselt stílus pedig a végletekig nőies. Dalai érzelmekkel teliek, lírai szöveggel. Ugyanakkor Mariah Carey-nek van egy bulizósabb oldala is, olyan dalokkal, amik a nyári partyk alkalmával csendülnek fel.


A mindig mozgásban lévő énekesnő odafigyel a divatra is. Carey-t sosem látni lapos talpú cipőben, az énekesnő szinte mindig magassarkúban van, amely kiemeli nőies testalkatát. Mariah Carey a cipők megszállottja. Saját bevallása szerint több, mint 100 pár cipője van!

Mariah Carey egy idő után nem elégedett meg a zenei sikerekkel, ezért a divatvilág felé fordította figyelmét. Saját tervezésű ruhák, cipők láttak napvilágot, beleértve a kiegészítőket és a parfümöket. Mariah Carey egyik leghíresebb parfümje, a Forever női parfüm. A parfüm Mariah Carey szerelmét szimbolizálja az amerikai színész, rapper, énekes Nick Canonnal.

„Az életem Nick-kel fantasztikusan izgalmas! – állítja Carey – Mikor a Forever parfümöt készítettük, azokra az időkre gondoltam, mikor Nick és én egymásba szerettünk. Minden alkalommal, amikor ezt a parfümöt használom, az érzések visszarepítenek ahhoz a felejthetetlen pillanathoz, amikor rájöttünk, hogy egymásnak teremtettek minket, és ez az, ami örökké tart.”

A Forever Mariah Carey kedvenc parfümje lett, és igyekezett olyan összetevőket hozzáadni az illathoz, hogy más is így érezzen. A parfüm lótuszvirág és fehér pézsma kivonatot tartalmaz, melyek harmóniát teremtenek. Az aromás neroli és a gardénia illat megbabonáz, a zöldalma és a tubarózsa mágikus kettőse megigéz. Mariah Carey Forever parfümje az első szerelmek illatát hordozza magával. A parfüm üvege királynőkhöz illő formát ölt, a benne lévő elixír pedig hercegnőkhöz méltó illatot tartalmaz.

"Mariah Carey" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás