Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Tavaszi férfi parfüm újdonságok

A férfiak alapvetően jobban ragaszkodnak egy-egy illathoz, mint a nők, ezért is van az, hogy a többség tökéletesen elégedett egyetlen parfümmel egész évre. Egy jó férfi illat feladata a férfiasság és az igényesség kifejezése, tehát ha újdonságban gondolkodnak, ezeket is tartják szem előtt. A tavasz magában hordozza a melegebb idő mellett azt is, hogy a bőrünk kémiája kissé átalakul, így az általános markánsabb, fűszeres illatok elnehezítő hatásúak lehetnek. Érdemes tehát keresni egy olyan új darabot, ami inkább frissebb komponensekből áll – lehetnek ezek citrusos, fás vagy épp vizes, aquás illatcsaládból álló parfümök. Most megmutatjuk azt az 5 legújabb férfi illatkompozíciót, amelyeket tavaszra álmodtak meg a divatházak.

 

1. Paco Rabanne - Invictus Aqua EDT

Az Invictus Aqua a kategória legfrissebb, legintenzívebb darabja; tengeri aromák, citrusos, kesernyés grapefruit és erőteljes fás-ámbrás jegyek alkotnak egy egészet.

 

2. Jimmy Choo - Man Ice EDT

A Jimmy Choo Man Ice frissítő, légies elemekkel indít, mint a mandarin, cédrátcitrom vagy az alma, ezeket követi a moha összetett, földes aromája, majd a végén az egészet kiegészíti a pacsuli, amely egyensúlyt teremt. Ez az illat az érzéki, természetes férfiasságot hangsúlyozza ki egy időtlen kompozícióban. 

 

3. Hugo Boss - Hugo Urban Journey EDT

A Hugo Boss márka Hugo Urban Journey illata egy friss, aromás jegyekből álló parfüm. A Himalájában honos Morina longifolia virág adja az illat energikus felső rétegét, amely aztán találkozik az intenzív, aromatikus fekete teával. A guaiac fa az a komponens, amely a legvégén egyensúlyba hozza az illatot. A márka ezt a parfümöt kifejezetten az Y-generáció férfi tagjainak tervezte, hogy lendületbe hozza őket, és tettekre ösztönözze.

 

4. Yves Saint Laurent – Y EDT

Az Yves Saint Laurent Y egy citrusos-fás jegyekből álló illat, amely könnyed, édeskés újragondolással született. Csípős gyömbért, friss bergamottot és aldehideket muskátli alapú középjegyek kísérnek, amelyek jellegzetesen korszerű és férfias eszenciát eredményeznek. Az illat alapját a cédrus, az ámbra és a balzsamfenyő adja, amelyek a bőrkabát aromáját igyekeznek előhívatni, mindezt pedig a szúrós zsálya zöld savas jegyei egészítik ki.

 

5. Trussardi – Riflesso EDT

A fás-orientális illatcsaládba tartozó Trussardi Riflesso parfümben a sportos és a természetes elegancia jegyei keverednek. Az illat kezdetén a grapefruit és a zöldalma alkot egy citrusos, légies felső réteget, amit aztán az aromás muskátli és az ibolyalevél élénkít tovább, és kölcsönöz az összképnek egy elegánsabb mivoltot. A bőr, vetiver és tonkabab alapjegyek azok, amelyek felmelegítik ezt az illatkompozíciót és karizmatikussá, érzékivé varázsolják.