Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Nyári parfümajánló nőknek

Escada Miami Blossom

Ha szeretnél egy illatot, amiről télen is a nyár jut eszedbe, akkor az Escada Miami Blossom a legjobb választás. Azoknak az érzéki nőknek ajánljuk, akik a mindennapjaikat szeretnék úgy feldobni, hogy egy átlagos szerda is különleges alkalomnak számítson. Ez Escada női parfüm nemcsak saját stílust teremt, hanem segít kitűni a tömegből egyedi, virágos és gyümölcsös jellegével.

YSL Mon Paris Parfum Floral

Felejtsd el a gátlásaid és szabadulj meg a korlátaidtól! Ebben segít az YSL Mon Paris Parfum Floral. Üvegbe zárt szabadság, szabadjára engedett nőiesség. Ezt mind kínálja ez a 100 milliliternyi nyár, de arról sem feledkezik meg, hogy mi tesz igazán érzékivé egy nőt. A gyümölcsös, barackos, málnás jelleget egy intenzív virágosmező követi, ahol a bazsarózsát a narancsvirággal bolondították meg, ezt pedig az arab jázmin fűszerezi meg.

Gucci Bloom Gocce di Fiori 

Gyere ki, te tubarózsa, vár a Viola! Emlékeztek még a híres gyerekdalra? Nos, a Gucci valószínűleg megtanulhatta a magyar éneket, mert olyan illatot alkotott, aminek egyik legmeghatározóbb eleme éppen ez a virág. A Gucci Bloom Gocce di Fiori parfümöt kifejezetten romantikus nőknek készítették, akiknek számít, hogy luxust viseljenek a hétköznapokban is. A tubarózsa egyébként jázminnal, kínai lonccal kiegészülve alkot emlékezetes nyári pillanatokat.

Hermes Un Jardin Sur La Lagune

Tudtad, hogy parfümben is van uniszex? A Hermes Un Jardin Sur La Lagune olyan modern illat, amit bátran ajánlunk mindkét nem számára. Azoknak, akik szeretnek mások véleményére nem adva, a maguk hozta szabályok által élni. Azoknak, akik mindennapjaikat magabiztosan és gátlások nélkül élik. A Hermes egyszerre tudja magáénak a magnólia és a liliom legjobb tulajdonságait, amihez fás és tengeri tónusok kapcsolódnak.