Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Mitől olcsóbbak a parfüm árak online?

A tökéletes illat kiválasztásakor nem csak a márka, a minőség az eredetiség vagy más szempontok tölthetnek be fontos szerepet, hanem a parfümök ára is. Oldalunkon többek között arra is törekszünk, hogy a lehető legkedvezőbb parfüm árat biztosítsuk Önnek bármely parfüm rendelése esetén. Jogos a kérdés tehát, hogy milyen módon tudunk alacsonyabb parfüm árakat nyújtani Önnek?

Oldalunkon akár 30-40%-kal alacsonyabb parfüm árakat kínálunk, szemben a bolti árakkal. Ha pedig a választott illat az online parfüméria akciós parfümjei között szerepel, akkor még kedvezőbb parfüm árat biztosítunk Önnek!

 

A kedvező parfüm árak mellett akár 1 parfüm megrendelése esetén is a kiszállítás díja ingyenes az egész ország területén. Nem csupán megszabadítjuk a vásárlás fárasztó tortúrájától, de időt megtakarítva, mindössze 2-5 napig terjedő határidővel el is juttatjuk Önhöz parfümjét.

Az első vásárlást követően minden kedves vásárlónk automatikusan csatlakozik törzsvásárlói programunkhoz. Ez azt jelenti, hogy elkövetkezendő rendelései során bármely parfüm árából további 5% jön le.

Amennyiben a Parfumcenter.hu oldalán rendel, bármely, kizárólag eredeti parfümünket a legjobb áron szerezheti be!