Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Marc Jacobs - Decadence Eau So Decadent

A koncepció

A varázslat és a luxus vibráló új oldala kerül előtérbe a Marc Jacobs Decadence portfolió legújabb illatával. A fesztelen lélek - amit a Decadencenél már láthattunk - a Decadence Eau So Decadent-ben a határozott nőiesség mellett könnyed vonzerővel is kiegészül. Ez az új kifejezésmód mindenhol arra inspirálja a nőket, hogy dőzsöljenek a szabadság pillanataiban, és élvezzenek valamit csak önmagukért.

Az illat

Tökéletes nappal és éjszaka. A Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent a kényeztetés új útja.

Tiszta, könnyed és túlzóan fényűző, a Decadence Eau So Decadent ötvözi a lédús gyümölcsöket és a ragyogó virágokat, hogy egy csábító, nőies összképet hozzon létre, miközben a fehér borostyán feltárja a megbabonázó érzékiséget. 

Az illat: tiszta, fényűző, virágos

Fejjegy: nashi körte, feketeribizli, zöld borostyán

Szívjegy: a völgy rószaszín liliomja, magnólia, jázmin

Alapjegy: fehér ámbra, kasmírfa, selymes málna

Parfümőr: Annie Buzantian

Az üveg

Marc Jacobs ikonikus kézitáskáiról mintázva, az úttörő Decadence dizájnja az illat és a divat tökéletes társítása, mivel a parfüm az alapvető kiegészítő.  Most a szeretett üveget újra álmodták, nőies kiegészítőkkel és visszafogottabb hangsúlyozással.

A tökéletesen ívelt kígyóbőr kupakon található egy cseppnyi púderrózsaszín és egy lehelletnyi pávakék szín, érzéki kontrasztot alkotva a világos és a sötét között, s egy rövid arany lánc foglya körül az üveget, ezzel túlzó élt adva neki. A flakon áttetsző tejüveggé lett alakítva, így a vibráló kék szín könnyedén átvilágít rajta.

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent külső doboza szaténnal és egy fényűző arany logóval lett teljes.

Marc Jacobs legújabb illata a valódi luxus megtestesítője a megfelelő ízléssel párosítva. Érezd magadénak ezt az illatot és próbáld ki Te is!