Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Dolce&Gabanna parfüm újdonságok

Dolce&Gabanna parfüm újdonságok

Vége a télnek, lassan elmúlnak a szürke hétköznapok, végre megszokjuk a napsütést. A tavasz legelső és csalhatatlan jele a fák és a virágok összetéveszthetetlen, évszakra jellemző illata. A Dolce&Gabbana parfüm újdonságok közül mutatunk be most kettőt. Mindegy, hogy női vagy férfi vásárló, mindenkit aki ezt a márkát választja, garantáltan egy virágos mezőn érzi majd magát.

A Dolce&Gabbana The Only One Eau de Parfum a tökéletes választás az egyedi stílushoz és a saját ízléshez ragaszkodó nők számára. Ez a női parfüm a 2018-as év nagy újdonsága volt. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az arca Emlia Clarke színésznő, a „sárkányok anyja”, azaz Daenerys Targaryen az HBO Trónok harca című fantasy-sorozatából. Miért ennyire különleges? Amire elsőre feltűnik az orrunknak, az a bergamott és az ibolya mixe. Ez az utánozhatatlan virágos illat egy valódi tavaszbomba, amit az írisz és a pörkölt kávé aromája tesz majdnem teljessé. A koronát az üvegcsére azonban a vanília teszi rá, így nem csak a hétköznapok, hanem a különleges ünnepi alkalmak illata is lehet. Hogy mikor használja a csábításra, az csak Önön múlik! 

Dolce&Gabbana The One Grey: úriemberekre hangolva

A Dolce&Gabbana The One Grey száz milliliter elegancia, egy üveg jellem. Olyan, modern férfi illat, amit a karizmatikus úriembereknek ajánlunk, akik határozottan, de intelligensen érik el az összes céljukat. Az összetéveszthetetlen aromás, fás illat általános viseletre és különleges alkalmakra is tökéletes választás. Dohány, vetivérfű, grapefruit, bazsalikom, muskotályzsálya. Igen, az orrod is tud káprázni, nem csak a szemed, ezért érzed ezt a különleges illatfelhőt, ha magadon viseled a Greyt. Ha már új kollekció, érdemes kicsit elgondolkodni azon, miért lehetnek ilyen sikeresek a Dolce & Gabbana parfümök. A ruha-és táskamarkaként ismertté vált olasz divatház csak később nyitott az illatbiznisz felé, de milyen jól tette! Legyen szó női vagy férfi illatról, az eleganciát, a sikerességet testesítik meg üvegcséik. Nemcsak belsőjük, a külsőjük is. Az elegancia mellett nem hiányozhat belőle a latin vér, az olasz mentalitás miatt legalább annyira szenvedélyes és titokzatos, mint egy itáliai férfi vagy nő.

Az illatok már nem kell, hogy a kegyeinket keressék, hiszen azonnal elbűvölik azokat, akik megérzik. Legyen Ön egyedi stílusú nő, vagy makulátlan úriember, ne hagyja ki tehát a tavasz hívogató újdonságait,