Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Átfogóan a Parfumcenter.hu parfüm webáruházról!

A ParfümCenter a 3P - pontosság, precizitás, professzionalizmus jegyében működő parfüm webáruház annak érdekében jött létre, hogy megmutassa az internetes vásárlás előnyeit.

Tapasztalat

ParfümCenter internetes parfüméria 2007. óta sikeresen szerepel a hazai online piacon, hiszen vásárlóink bizalmának elnyerése és megtartása a legfontosabb alapelvünk.

Termékkínálat

Webáruházunkban a legnépszerűbb világmárkákat forgalmazzuk és kizárólag eredeti parfümöket kínálunk Önnek női és férfi parfümökből egyaránt. Hatalmas parfüm kínálatunkban egészen biztos, hogy Ön is megtalálja kedvencét! Amennyiben még nem találta meg álmai parfümjét, netán unja a régi jól bevált parfümöt és egy kis újdonságra vágyik, próbálja ki Illat kalkulátorunkat! Sőt, így még az ajándékvásárlás sem okozhat problémát, kedves ismerősünk jellegzetes tulajdonságainak ismeretében egyszerűen kikalkulálhatjuk, mely parfümöknek örülne.

Kedvezmények

Oldalunkon akár 30-40%-kal alacsonyabb árakat kínálunk, szemben a bolti árakkal. Ha pedig a választott illat az online parfüméria akciós parfümjei között szerepel, akkor még kedvezőbb árat biztosítunk Önnek! Az első vásárlást követően minden kedves vásárlónk automatikusan csatlakozik törzsvásárlói programunkhoz. Ez azt jelenti, hogy elkövetkezendő rendelései során bármely parfüm árából további 5% jön le.

Szállítás és fizetés

A kedvező árak mellett akár 1 parfüm megrendelése esetén is a kiszállítás díja ingyenes az egész ország területén. Rendeléskor 3 féle átvételi-, és 3 féle fizetési mód közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Nem csupán megszabadítjuk a vásárlás fárasztó tortúrájától, de időt megtakarítva, mindössze 2-5 napig terjedő határidővel el is juttatjuk Önhöz parfümjét. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.

Garancia

A ParfümCenter kizárólag eredeti parfümöket árul, ezért 100%-os visszavásárlási garanciát vállal az összes forgalmazott és kiküldött termékre, így biztosítva a biztonságos parfüm vásárlást.