• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Laura Biagiotti

Szűrés

Laura Biagiotti Parfümök Laura Biagiotti

 
setCustomerId#ppgo26s68gq1rokq3thc3mt4n0kl4d23#category#Parfümök>Laura Biagiotti

Laura Biagotti

Laura Biagotti Rómában született 1943-ban, irodalmat tanult, és régésznek készült. Iskolái után besegített szülei ruhaüzletében, ahol többek között az olasz repülőtársaság egyenruháit tervezték és varrták meg. Laura első kollekciójával 1972-ben állt elő. Mára a legnagyobb olasz divattervezők között tartják számon - annak ellenére, hogy székhelyét kis időre áttette Kínába, ahol szintén nagy sikereket ért el. Stílusos és játékos utcai viselet köszön vissza kollekcióiból, és gyermekvonalát is elindította Dolls néven.

Táskák, napszemüvegek, lakástextilek és sportolók egyenruhái is egyaránt készülnek Laura Biagotti neve alatt. A Laura Biagotti parfüm vonal 1982-ben indul a tervező nevét viselő, mára már vintage darabnak számító illattal. Azóta számos parfüm született, több ezek közül hatalmas népszerűségnek örvend, és kevés olyan ember van, aki ne szeretné vagy ne használt volna egy Biagotti illatot.

Laura parfüm lágy, finom, diszkrét illat, megjelenése óta az egyik legkeresettebb. A ’90-es évek divatja szerint összetevőkben rendkívül gazdag, ennek ellenére nem harsány vagy tolakodó. A fehér és édes virágok a gyümölcsökkel rendkívül harmonikus kompozíciót alkotnak. Rózsás, romantikus jegyekkel fűszerezett a Laura Rose, mely nem veszít a könnyedségéből, csupán a rózsa púderes jegyével gazdagodik.

Olaszország fejedelmi városa, Róma számos művészt megihletett. Mi más is lehetne Laura Biagotti egyik parfümének neve, mint Roma. Maga az illat is fejedelmi: nehéz fűszerek, édes virágok és orientális jegyek alkotják, mely hódító és erős, mint anno Róma. A Roma Per Uomo férfiaknak tervezett változata is különleges, és markáns: a fás jegyektől elegáns az orientális jegyektől pedig aromát kap ez a parfüm.

Az Aqua di Roma vizes jegyű, nyáron is viselhető, könnyed változat. 2010-ben megújult a Roma! Mistero di Roma néven letisztultabb, de ugyanolyan karakteres női illat született, mint nagy elődje. Meleg vanília és fanyar grapefruit akkordjai bontakoznak ki a bőrön.

Modern szerelmi románc ihlette a 2006-ban megjelent Due Donna-t és a Due Uomo parfümöt. Velence romantikus lagúnái és a mindent elsöprő szerelem illata jelenik meg ebben a párosban. A Due Donna végtelenül romantikus, körbeölelő illat, míg a Due Uomo modern és tettekre sarkalló alkotás.

A NŐ, csupa nagybetűvel! A Donna parfüm a nőiesség szinonimája, mely kifejezi a női én minden jellegzetességét. Orchidea, jázmin és barackvirág édeskés és krémes illatát a bors erősíti fel, míg a fekete ribizli egy cseppnyi bohókás jelleget kölcsönöz a kompozíciónak.

"Laura Biagiotti" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás