• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Tusfürdők

Szűrés

Tusfürdők

Az elmúlt néhány évtizedben a tusfürdők utáni igény ugrásszerűen megnövekedett, holott a XIX. század végéig még egyáltalán nem is létezett ez a fajta tisztálkodó szer. Az első folyékony szappan a XIX. század végén Amerikában jelent meg, de háztartási használata csak az 1980-as években terjedt el. Ez tekinthető ugyanakkor a mai tusfürdők ősének.

A tusfürdő diadalmenete a 90-es években kezdődött, győzelme a folyékony szappanokkal szemben pedig a bőrkímélő tulajdonságainak köszönhető. Köztudott, hogy a szappan szárítja a bőrt, ezzel szemben a tusfürdő olyan összetevőkkel rendelkezik, melyek bőrkímélő tulajdonságúak. Ennek köszönhetően mára a tusfürdők a legtöbb fejlett országban népszerűbbek a klasszikus szappanoknál.

Ez Magyarországon sincsen máshogy, évről évre növekszik a tusfürdő-használat és mára már nálunk is népszerűbbek a tusfürdők, mint a szappanok. Magyarországon a kozmetikai piac második legnagyobb szegletét jelentik a tisztálkodási termékek, ezek közé tartoznak többek között a tusfürdők is.

Manapság számtalan különböző illatú, színű és összetevőjű tusfürdő közül válogathatunk. Ebben a hatalmas tusfürdő-bőségben nem egyszerű kiválasztani azt a jó minőségű, ugyanakkor kedvező árú tusfürdőt, amely a bőrtípusunknak is megfelel. Webáruházunkban a legnépszerűbb és legjobb minőségű termékeket kínáljuk, így Ön is megtalálhatja a számára legmegfelelőbb tusfürdőt.

A tusfürdők között is többféle típus közül válogathat. Oldalunk valamennyi tusfürdő-típust megtalálja, várja Önt a tusfürdők (gél állagúak), a krémtusfürdők, a bőrradíros tusfürdők, a tusoló habok és a tusbalzsamok széles választéka.

Magyarország legnépszerűbb márkáinak termékei között válogathat, ezek között vannak a Palmolive, a Dove és a Nivea tusfürdői, krémtusfürdői és bőrradíros tusfürdői. A bio és natur termékek kedvelői a Greenland, a Logona, az Organic Surge és a Primavera tusfürdők, krémtusfürdők, tusoló habok és tusbalzsamok közül válogathatnak. További tusfürdők, melyeket megtalál oldalunkon, az AHAVA tusfürdői, melyek holttengeri ásványokat tartalmaznak. Webáruházunk folyamatosan bővülő tusfürdő kínálattal várja vásárlóit, találja meg nálunk Ön is a bőrének legmegfelelőbb tusfürdőt.

setCustomerId#fm24sdhin6hv85ttvrdt70r36vv8ck7u#category#Kozmetikumok>Tusfürdők