• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Regeneráló szerek

Szűrés

Regeneráló szerek

Az arckrémek egyik külön csoportja a regeneráló krémek csoportja. Ezek olyan kozmetikumok, amelyek kifejezetten a bőr ráncait hivatottak csökkenteni. A regeneráló krémek használatával késleltethetjük bőrünk öregedését, valamint szinten tarthatjuk a vitaminok és az ásványi anyagok mennyiségét.

A regeneráló krémek fő hatóanyagai többek között a tengeri alga, a zöld tea, a különböző vitaminok, növényi kivonatok és enzimek. A regeneráló krémek kisimítják és erősítik a bőrt, így a kisebb ráncok ellen hatékonyan veszik fel a küzdelmet.

A sima és egészséges arcbőr megőrzésének több titka is van, fontos az arctorna, a minimum napi 8 óra alvás, az éjfél előtt való lefekvés, a hideg vizes arcmosás reggel és este, a vitamindús táplálkozás, a napi minimum 2 liter folyadék bevitele, a dohányzás és az édességek kerülése valamint a bőrünknek megfelelő regeneráló krém használata.

Manapság a kozmetikusok is azt mondják, hogy 25 éves kor fölött ideje beszerezni egy jó minőségű regeneráló krémet. Ezek között a krémek között is vannak nappali és éjszakai használatra javasoltak is. Fontos azonban tudni azt, hogy a leghatékonyabb az, ha a regeneráló krémet este használjuk, legkésőbb este 10-kor vigyük fel az arcunkra, bőrünk ugyanis ilyenkor szívja fel a leghatékonyabban a hatóanyagokat. Még egy egyszerű trükk, amellyel fokozhatjuk a regeneráló krémek hatékonyságát, ha a középső ujjunkkal visszük fel a bőrünkre, ugyanis ezzel az ujjunkkal tudjuk a legkíméletesebben felvinni a krémet valamint így energetizáló hatást is el tudunk érni.

Webáruházunkban csak kiváló minőségű regeneráló krémeket talál. Az AHAVA Holt-tengeri kivonatot tartalmazó, ásványokban gazdag regeneráló krémjei csökkentik a ráncok mélységét és hidratálják az arcbőrt. Az AHAVA regeneráló krémekben lévő datolya és alga kivonat visszaadja az arcbőr puhaságát és rugalmasságát, próbálja ki a nappali vagy éjszakai regeneráló krémet vagy a regeneráló szérumot és élvezze, ahogy bőre visszanyeri fiatalságát!

Oldalunkon kaphatóak a világhírű Olay kozmetikumok, köztük az Olay regeneráló krémek is. Ezek a regeneráló krémek segítik a bőr megújulását, kisimítják a ráncokat és láthatóan fiatalabbá varázsolják bőrét. Válogasson a nappali és az éjszakai regeneráló krémek között és találja meg a bőrtípusának legmegfelelőbbet! Folyamatosan bővülő kínálattal várjuk vásárlóinkat. Kövesse változó akcióinkat és jusson hozzá a kedvenc regeneráló krémjéhez kedvező áron. Legyen az nappali regeneráló krém, éjszakai regeneráló krém vagy regeneráló szérum, nálunk mindent megtalál, amire a bőre fiatalságának megőrzéséhez szüksége lehet.

setCustomerId#98tujemd818d2adpp3n55n12clla6jl7#category#Kozmetikumok>Regeneráló szerek