• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Maszkok, pakolások

Szűrés

Maszkok, pakolások

Az arcbőrünk fokozottan érzékenyen reagál a külső hatásokra és a belső hatásokra egyaránt. Mivel olyan bőrfelület, amelyet nem szoktunk eltakarni semmilyen ruhaneművel, így folyamatosan ki van téve az időjárásnak és az egyéb környezeti ártalmaknak. Alapvetően vékony bőrrétegről van szó, ezért fontos folyamatos ápolása, ebben segítenek többek között az arcpakolások és a maszkok is.

Az érzékeny arcbőrön kellemetlen tünetek jelentkeznek, ha nem részesítjük megfelelő ápolásban, égő, feszülő érzés léphet fel, piros foltok és hajszálerek jelenhetnek meg valamint vékonynak és fáradtnak tűnhet arcbőrünk. Ezen tünetek kezelésére használatosak az arcpakolások. Az alkohol, a cigaretta, a forró és erős ételek fogyasztása mind fokozhatják ezeket a tüneteket. A téli hideg és szél csakúgy, mint a nyári napsugárzás és izzadás a bőr kiszáradásához vezethetnek, ezért is fontos az arcpakolások használata egész évben.

Az alkalmankénti arcpakolás nyugtatja és kisimítja az arcbőrt, fokozza annak vérellátását és táplálja, erősíti azt. Mielőtt azonban bármiféle arcpakolást felhelyeznénk bőrünkre, nem szabad megfelejtkezni az előkészületekről. Az első lépés az arcpakolás felvitele előtt, hogy tisztítsuk meg alaposan az arcbőrünket. Erre a célra egy jó minőségű bőrradír a legalkalmasabb, mivel ezzel nem csak az elhalt hámsejteket távolítjuk el, hanem serkentjük a vérkeringést is, így pedig az arcpakolás hatóanyagai könnyebben felszívódnak. Az arcpakolások többsége 15-30 perc alatt teljesen kifejti hatását, ezért ennél tovább ne is hagyjuk őket a bőrünkön. Az arcpakolás után bő, langyos vízzel mossuk le arcunkat.

Fontos, hogy az arcpakolások használatát sem szabad túlzásba vinni, mert ellentétes hatást érhetünk el. Nem tanácsos heti 1-2 alkalomnál többször arcpakolást alkalmazni, mert fellazíthatja a bőr sejtszerkezetét. Megkeményedő arcpakolások használatakor hagyjuk ki a szemek és az ajkak környékét, ha viszont krémes vagy zselés alapanyagú az arcpakolás, akkor felvihetjük a szemhéjra is, de ilyenkor is ügyeljünk arra, hogy a szempillák tövéhez ne kerüljön.

Az arcpakolásoknak is többféle típusa ismert, minden bőrtípushoz más fajta az ideális. A megkeményedő arcpakolás zsíros, normál vagy kevert bőrtípushoz való, míg a krémes arcpakolás kifejezetten a feszülő, száraz, fáradt, érzékeny bőr megmentője. A zselés állagú arcpakolások bármely bőrtípusra alkalmazhatók, ezek frissítő és feszesítő hatásúak, ami azonnal látszik is a bőrön. A legtöbb arcpakolás gyorsan hat és látványos eredménnyel jár, ugyanakkor a hatás nem tartós.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal várjuk. Célunk, hogy Ön is megtalálja a bőrtípusának legmegfelelőbb arcpakolást. Az AHAVA termékek között nem csupán arcpakolások, hanem testpakolások közül is válogathat. Ha Nivea regeneráló arcpakolást választ, bőre azonnal megfiatalodik, míg a Logona, az Organic Surge és a Sante bio arcpakolások a természet lágy erejével nyugtatják és frissítik arcbőrét.

setCustomerId#a11rt4hb25cgpm9s8pgei3obtqmp5rj8#category#Kozmetikumok>Maszkok, pakolások