• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Kéz- és lábápoló szerek

Szűrés

Kéz- és lábápoló szerek

A bőr- és a testápolás története ősi hagyományokra tekint vissza. Ezen belül a kéz bőrének ápolása szintén fontos feladat volt régen is, ezért használtak kézkrémet az emberek. Az ókori görögöknél rózsa, bazsalikom, pézsma és citrusolaj képezte a kézkrémek alapját. A rómaiak olívaolajból, méhviaszból és szójából készítettek kézkrémet.

Mivel a kezünkön található bőr fokozott igénybevételnek van kitéve, manapság is nagyon fontos a kézápolás és a kézkrémek használata. Az arcbőrünk mellett a kezünkön található bőrréteg is legtöbbször fedetlenül marad, így nincs, ami védje a környezeti hatásokkal szemben, sőt a kezünkkel érünk hozzá mindenhez, így érthető miért fontos dolog a kézkrém-használat. Mivel a kezünkön található bőr a fokozott igénybevétel miatt hajlamos érdessé, keménnyé válni, ezért is fontos a kézkrémek általi hidratálás és puhítás.

Régebben természetesen a testápolókat használták kézkrémként, mára azonban vannak kifejezetten a kezünk bőrére kifejlesztett kézkrémek. Ezek a kézkrémek táplálják, puhítják és hidratálják bőrünket, megvédenek a kiszáradástól és egy olyan védőréteget képeznek a bőrünkön, amely ellenállóbbá teszi azt a külső hatásokkal szemben.

Webáruházunk folyamatosan bővülő kínálattal várja vásárlóit a kézkrémek terén is. A legnépszerűbb márkák kézkrémjei közül válogathat, ha megtekinti kínálatunkat. Válogasson a Dove éjszakai és nappali kézkrémjei, valamint a Nivea különböző bőrtípusokra kifejlesztett kézkrémjei közül és találja meg nálunk a bőrének legmegfelelőbb kézkrémet.

Oldalunkon kaphatók a különleges AHAVA kézkrémek is. Ezek a Holt-tengeri kivonattal dúsított kézkrémek, magas ásványi anyag tartalommal rendelkeznek, így intenzíven táplálják a száraz és érzékeny bőrt. Ezen kézkrémek egyéb intenzíven tápláló összetevőket is tartalmaznak, melyek képesek regenerálni az igénybe vett, száraz bőrt és nem hagynak zsíros érzést használat után.

Ha alaposan szemügyre veszi kínálatunkat olyan natúr kézkrémekkel is találkozhat, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak. Ilyen kézkrémek például a Greenland parabenmentes kézkrémjei, a Logona Bio Aloe Vera kézkrémjei, az Organic Surge kéz- és körömápoló krémjei, a Primavera visszazsírozó és nedvességadó hatóanyagokban gazdag kézkrémjei és a Sante bio kézkrémjei.

Webáruházunkban a kéz-, és lábápoló szerek kategóriában nem csupán kézkrémekkel, hanem lábkrémekkel is találkozhat, hiszen manapság már speciálisan a talpunk és lábfejünk bőrére kifejlesztett krémekkel kényeztethetjük bőrünket. Ezek a lábkrémek a kézkrémekhez hasonlóan intenzíven hidratáló összetevőket tartalmaznak, melyek puhítják és ápolják a járás és a cipő által megviselt lábbőrt.

Oldalunkon folyamatosan bővülő választékkal és változó akciókkal várjuk. Válogasson az általunk kínált kézkrémek és lábkrémek közül és jusson hozzá kedvező áron a bőrének legmegfelelőbb termékekhez.

setCustomerId#ap50dmkhpikqgompchrid7o0lrk1s0mk#category#Kozmetikumok>Kéz- és lábápoló szerek