• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Fürdőszerek

Szűrés

Fürdőszerek

Mint a legtöbb kozmetikai cikk története, a fürdőszerek története is az Ókorban kezdődött. A rómaiak voltak talán az elsők, akik a fürdővizükhöz illatos olajokat használtak fürdőszerként. Ezek az olajok nem csupán jó illatúvá tették a bőrüket, hanem ápolták és puhává is tették azt.

Az ókori anekdoták szerint Kleopátra királynő vált a leghíresebbé a szépségápolás úttörői közül. A történetek szerint kecsketejből és mézből készített fürdőben fürdött, ez tekinthető az első fürdőszer-használatok egyikének.

A görögök híres mondása: ép testben ép lélek. Ez szorosan összefügg a fürdéssel és a fürdőszerek használatával is. Ebből tehát levonható a következtetés, hogy a fürdők és a fürdőszerek használata nem csak a test, hanem a szellem felfrissüléséhez is hozzájárul.

A modern emberek számára sem csak az egészség és a higiénia témaköréhez kapcsolódik a fürdés, hanem saját pszichológiája van a fürdőzésnek és a fürdőszerek használatának. A fürdés tulajdonképpen üzenet, melyet magunk és a környezetünk felé sugárzunk, jelezve ezzel készenlétünket az új kihívásokra. A reggeli fürdő felfrissít és energizál, ehhez persze célszerű vitalizáló fürdőszereket választanunk. Az esti fürdő ezzel éppen ellentétes, célja, hogy ellazítsa a testet és felkészítse a pihentető alvásra. Ezért fontos tehát, hogy kellő figyelmet szenteljünk a megfelelő fürdőszerek kiválasztásának.

Webáruházunkban többféle vitalizáló és többféle nyugtató hatású fürdőszer közül válogathat. Megtalálhatók nálunk az élénkítő hatású folyékony sók és radírozók sók, de ha nyugalomra vágyik, akkor is megtalálhatja habfürdőink és fürdőolajaink között, ami a leginkább megfelel Önnek.

Nálunk csak kiváló minőségű fürdőszereket talál. A legnépszerűbb gyártók termékeit kínáljuk Önnek, ilyenek például a Dove és a Palmolive fürdőszerek. Folyamatosan bővülő kínálatunkban a natúr és biotermékek kedvelői is megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb fürdőszereket, ilyenek például a Greenland radírozó sói, az Organic Surge habfürdői és a Primavera fürdőolajai. Webáruházunkban AHAVA termékek is kaphatók, ezek között van az AHAVA holttengeri ásványokat tartalmazó fürdőszere is a Deadsea Salt folyékony só.

Ápolja testét és lelkét a legjobb minőségű fürdőszerekkel. Webáruházunk célja, hogy folyamatosan bővülő kínálatunkban, kedvező áron jusson hozzá az Ön bőrének és igényeinek leginkább megfelelő fürdőszerekhez.

setCustomerId#gb4ca3cr5580vtuire2bnivi7u9tdlom#category#Kozmetikumok>Fürdőszerek