• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Bőrradírok

Szűrés

Bőrradír

A rendszeres bőrradírozás elősegíti bőrünk megújulását, puhává, simává és ellettel telivé varázsolja. A friss, üde és bársonyos tapintású bőr eléréséhez elengedhetetlen a bőrradír használata. A bőrradír lényege, hogy megszabadítja bőrünket az elhalt hámsejtektől, javítja a vérkeringést és az oxigénellátást valamint elősegíti az új sejtek képződését.

A bőrradíroknak is több fajtája van, vannak mechanikai és kémia bőrradírok. Kereskedelmi forgalomban leginkább mechanikai bőrradírokkal találkozunk, melyek dörzsöléssel távolítják el az elhalt hámsejteket a bőrről. Ezek a bőrradírok dörzsszemcséket tartalmaznak, ilyen szemcse lehet például gyümölcsmag őrlemény, só, cukor vagy tengeri homok. A kémiai bőrradírok otthoni használatra csak nagyon ritkán, szakember javaslatára alkalmazandók.

Fontos tudni, hogy a bőrradírozást sem szabad túlzásba vinni, hiszen a túlzott bőrradírozással ellentétes hatást érünk el, mint amit szerettünk volna, bőrünk érdes felületűvé válhat. A bőrradírozás után nem szabad megfeledkezni a bőr megfelelő ápolásáról, tonizálásáról és hidratálásáról sem. Fontos azt is tudni, hogy a mechanikai bőrradír nem ajánlott érzékeny, gyulladt vagy aknés bőrre, hiszen a szemcsék felsértik a bőrt és több kárt csinálnak, mint hasznot. Az arcradírozás után a leghatékonyabb, ha maszkot vagy pakolást teszünk a bőrünkre, hiszen ez segíti elő legjobban a hatóanyagok felszívódását.

A bőrradíroknak felhasználási terület alapján is többféle típusuk van, vannak arc és testradírok. Webáruházunkban csak kiváló minőségű termékeket kínálunk, arcradírjaink között a legnépszerűbb márkák termékei közül válogathat. Clean & Clear, Garnier és Nivea arcradírok közül választhatja ki a bőrének legmegfelelőbb terméket.

A bőrradírok másik fajtája a testradírok. A testradíroknak is több fajtája van, vannak a klasszikus testradírok, vannak a bőrradíros tusfürdők és a radírozó sók. A klasszikus testradírok között megtalálja a Greenland, az Organic Surge, az AHAVA és a Deborah bőrradírjait. Bőrradíros tusfürdők között a legnépszerűbbek a Palmolive tusfürdői.

Webáruházunk célja, hogy bőrradírokból is széles választékot nyújtson vásárlóinak. Folyamatosan bővülő kínálatunkból Ön is kiválaszthatja a bőrtípusának legmegfelelőbb bőrradírt.

setCustomerId#iqfcmfuc6ps33nboted27m7822t6e4e6#category#Kozmetikumok>Bőrradírok