• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Borotválkozás

Szűrés

Borotválkozó szerek

Napjainkban a borotvált arcbőr az igényesség és a tisztaság jelképe. A borotválkozás a férfiak mindennapos tevékenysége, ami annak ellenére, hogy rutinszerű művelet, mégis sok férfi számára kellemetlen és terhet jelent, holott ennek nem kell így lennie. A borotválkozás művészete tanulható és jó minőségű borotválkozó szerek használata mellett élménnyé is válhat.

Borotválkozás előtt a legfontosabb, hogy a bőrünk és a szőrszálaink puhák legyenek, hogy a borotva minél kisebb ellenállásba ütközzön. Az a legjobb, ha zuhanyozás után borotválkozunk, mert így a tusolás lehet az első fázisa a bőrpuhításnak. Ha erre nincs lehetőség, akkor mindenképpen többször mossuk meg langyos vízzel az arcunkat mielőtt nekikezdenénk a borotválkozásnak. A szőrszálak puhításában a legnagyobb segítsége egy jó minőségű borotválkozó szer használata jelenti. Ez állag szerint lehet borotvahab, borotvakrém vagy borotvazselé. Ezeket a borotválkozó szereket kézzel is felvihetjük az arcunkra, de a legjobb eredményt akkor érjük el, ha borotvapamacsot használunk. Ezt tartsuk forró víz alá, amíg meg nem szívja magát és ezután könnyedén felvihetjük vele arcbőrünkre a kiválasztott borotválkozó szert. Ezeknek a borotválkozó szereknek kell néhány perc, hogy kifejtsék a kívánt hatást, legalább 2 percet várjunk tehát a borotválkozás megkezdésével.

Fontos tudnivaló még, hogy mielőtt megkezdjük a borotválkozást vizezzük be a pengét és minden húzás után, mossuk is le. A szőr növekedésével megegyező irányban borotválkozzunk, így elkerülhető az irritáció és a szőrbenövés. Borotválkozás után alaposan öblítsük át bőrünket hideg vízzel, majd itassuk fel róla a vizet, de ne dörzsöljük! Természetesen a borotválkozás által irritált arcbőr megnyugtatása és ápolása is fontos része a borotválkozás folyamatának. Borotválkozás után használjunk a bőrtípusunknak megfelelő after shavet.

Webáruházunkban borotválkozó szerek széles választékával várjuk. A parfümök menüpontban találja a parfümös borotválkozó szereket, míg a férfi kozmetikumok között a hagyományos borotválkozó szerek széles palettájáról válogathat. Nálunk megtalálja a népszerű Nivea és Palmolive termékeket, válogasson a borotvahabok, borotvakrémek és borotvazselék közül és rendelje meg tőlünk kedvező áron kedvenc borotválkozó szereit. Amennyiben a natúr termékek híve a Sante borotválkozó szerei között megtalálhatja az igényeinek megfelelő termékeket. Célunk, hogy folyamatosan bővülő kínálatunkban Ön is megtalálja a bőrének megfelelő borotválkozó szereket és a borotválkozás élménnyé váljon.

setCustomerId#vjt5q4hkus4jodq4v4svpp0jtphpc3a2#category#Kozmetikumok>Borotválkozás