• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Borotválkozás után

Szűrés

Borotválkozás utáni szerek

A férfiak olyan szempontból szerencsésebb helyzetben vannak, mint a nők, hogy a bőrük struktúrája más és valóban később kezdenek el öregedni, később jelennek meg a ráncok az arcukon. Ugyanakkor számukra is fontos az arcbőr ápolása, hiszen a mindennapos borotválkozás megviseli és elvékonyítja a bőrt, idővel érzékennyé és petyhüdtté teheti. Ezért is fontos a borotválkozás közbeni, és a borotválkozás utáni bőrápolás így a megfelelő after shave használata is.

A borotválkozás után használatos after shave termékeknek is több fajtája van. Vannak krém, gél, por vagy folyékony állagú after shave termékek. A legtöbb after shave tartalmaz valamiféle fertőtlenítő hatású szert, például denaturált alkoholt vagy sztearát citrátot a vágások következtében kialakuló esetleg fertőzések megelőzésére. Van olyan after shave is ami mentolt tartalmaz, ami érzéstelenítő hatású, így nyugtatja az arcbőrt. Vannak olyan férfiak, akiknek érzékeny az arcbőre, ezért egy alkohol tartalmú after shave irritálná azt. Emiatt ma már több gyártó is rendelkezik alkoholmentes after shave készítményekkel. Ezen kívül még fontos összetevője egy jó after shavenek az illatanyag, hiszen ezek a készítmények kerülnek utoljára az arcbőrre, így ezek illata marad meg tartósan.

Webáruházunkban minden férfi megtalálhatja a bőrtípusának legmegfelelőbb after shave termékeket. A népszerű és ellenállhatatlan illatú AXE after shavek mellett a Nivea vitaminokkal gazdagított after shave készítményei közül válogathat. Amennyiben pedig a natúr kozmetikumok híve a Sante termékei között megtalálhatja az igényeinek megfelelő after shavet.

Az érzékeny bőrű férfiaknak sem kell ma már tartaniuk a bőrirritációtól, hiszen nekik fejlesztették ki az after shave balzsamot és az after shave gélt. Ezek az after shave termékek, kíméletesen ápolják és hidratálják bőrét a borotválkozás procedúrája után. Oldalunk a Nivea after shave balzsamjait kínáljuk széles választékban, melyek a vitaminos összetételüknek köszönhetően, gyorsan csökkentik a borotválkozás utáni égő érzést, valamint gazdagon táplálják és ápolják az irritált bőrt. A Deborah bio after shave géljei megnyugtatják és regenerálják az igénybevett arcbőrt, a Nivea after shave géljei pedig hűsítik és tonizálják bőrét.

Webáruházunkban a férfi kozmetikumok terén is folyamatosan bővülő választékkal várjuk vásárlóinkat. Kövesse változó akcióinkat és jusson hozzá kedvező áron az arcbőrének legmegfelelőbb after shave készítményekhez.

setCustomerId#mm3gtm4qmk7os9j9udd1v4761adrknn7#category#Kozmetikumok>Borotválkozás után