• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Arctisztító szerek

Szűrés

Arctisztító szerek

Gyakran hallani azt, hogy a szem a lélek a tükre, azonban nincs ez máshogy az arcbőrünkkel sem. Arcunkon lelkiállapotunk és belső szerveink állapota is nyomon követhető. A külső hatások is nagy hatással vannak a bőrünkre, a stressz és a napfény is nyomot hagy rajta, ezért is elengedhetetlen a rendszeres és megfelelő arctisztítás.

Tisztálkodó szereket évezredek óta ismerünk. Az arctisztítást kezdetben szilárd halmazállapotú szappanokkal végezték. Ma már tudjuk, hogy ezek lúgos kémhatásuk miatt nem kifejezetten alkalmasak az arctisztításra. A bőrön található vékony zsírréteg védelmi funkciót lát el, ez viszont az arctisztításkor a bőrfelszínen található elhalt hámsejtekkel és a szennyeződésekkel (porszemcsék, baktériumok, izzadságcseppek, zsírok) együtt eltávolításra kerül. Ennek pótlása igen fontos, hiszen az arctisztítást úgy kell végezni, hogy ne tegyünk kárt az arcbőrünkben. Mivel manapság a víz is kemény, ami a csapból folyik, a levegő is koszos és még sminkeljük is magunkat, a fedetlen arcbőrünk extra igénybevételnek van kitéve. Ezért nagyon fontos a rendszeres arctisztítás és a megfelelő arctisztítók használata.

Az arctisztítás a napi rutin része, a reggeli arctisztításkor eltávolítjuk az éjszaka távozott méreganyagokat és alapot adunk a nappali krémeknek, az esti arctisztítással pedig a napi szennyeződésektől szabadítjuk meg a bőrünket. A különböző bőrtípusokra azonban más-más típusú arctisztítók használata javasolt.

A száraz bőrűek számára a legideálisabb arctisztító az arctisztító tej. Ez olaj-víz emulzió, amely a szennyeződések mellett a sminket is eltávolítja. A másik népszerű arctisztító típus az arctisztító tonik. Ezek a tonikok felfrissítik, és jobb tónusúvá teszik a bőrt. Vannak lemosó olajok, amelyek a száraz, nagyon érzékeny bőrre valók, ezek értékes hatóanyagokat tartalmaznak, így pótolják a bőr védő zsírrétegét. Az arclemosó zselék pedig olyan arctisztítók, amelyek zsíros, normál vagy kombinált bőrre alkalmasak. További arctisztítók még az arctisztító habok, ezek mélyen tisztítják a pórusokat, így leginkább a fiatal bőrre ideálisak. Népszerű arctisztító termékek még az arctisztító kendők, ezek esetében nincs szükség külön vattára, utazáshoz tehát ezek a legpraktikusabbak.

Weboldalunkon széles választékban kaphatók a különböző arctisztító termékek. A legnépszerűbb márkák termékeihez juthat hozzá kedvező áron, mint a Garnier, a Clean & Clear és a Nivea arctisztító termékei. A natur és biotermékek kedvelői is széles palettáról válogathatnak, webáruházunkban megtalálhatók a Logona, az Organic Surge, a Sante és a Primavera arctisztítói. Oldalunkon megtalálhatók továbbá az AHAVA és az Olay arctisztító termékei is. Célunk, hogy webáruházunkban Ön is megtalálja a bőrtípusának megfelelő arctisztítót.

setCustomerId#k9qqrjcl73f3eemoefdoil1iinqo4aet#category#Kozmetikumok>Arctisztító szerek