• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Ápolás

Szűrés

Ápolás

A testápolás és a bőrápolás hagyományai több évezredes múltra tekintenek vissza. A testápolók története is ilyen régen kezdődik, hiszen a különböző bőr- és testápoló szerek használata is az Ókorban kezdődött.

Az egyiptomi nők az elsők között voltak, akik testápoló szereket használtak. A gazdagabb nők illatos olajokat használtak testápoló képpen. De nem csupán a testápoló használatban voltak az elsők között, hanem a sminkelés és a szőrtelenítés terén is.

Az ókori görögök testápolási kultúrája is igen magas színvonalú volt, rendszeresen vettek illatos fürdőket, valamint testápolókat és bedörzsölő-szereket alkalmaztak. Az ókori rómaiak pedig olívaolajból, szójából, méhviaszból és faggyúból készítetteket testápoló szereket. A II. században Galenus római orvos volt az, aki elsőként készítette el a mai testápolók ősét.

Napjainkra a testápoló szerek használata általánossá vált, a mindennapos rutin része a testápolás. Általánosságban véve a testápoló szerek közé tartoznak az ajakápolók, az arckrémek, a hidratáló szerek, a kéz- és lábápoló szerek, a napvédőszerek, regeneráló szerek, a szemkörnyék ápolók és maguk a testápolók is természetesen. Manapság a testápoló kifejezést ugyanakkor a köznyelvben csak a teljes testre alkalmazható készítményekre szokás használni.

Mivel a testápolók olyan termékek, melyeket naponta akár többször is használunk és azokat a bőrünkről közvetlenül a használat után nem távolítjuk el, ezért nagyon fontos, hogy a bőrünknek megfelelő és jó minőségű testápolót használjunk. A testápolók elsődleges célja a bőr hidratálása, ezért is tartalmaznak nagy mennyiségben vizet.

A testápoló szerek terén is nagy választékkal várjuk vásárlóinkat webáruházunkban. A legnépszerűbb márkák testápolóit kínáljuk kedvező árakon. A Dove és a Nivea különböző testápoló termékeinek széles választékából válogathat. Webáruházunkban a natúr termékek kedvelői is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb testápoló termékeket. A Greenland, a Logona, az Organic Surge és a Primavera testápolóit kínáljuk széles választékban. A testápolók és az arcápoló szerek mellett a napvédőszerek is széles választékban megtalálhatók oldalunkon. A Nivea, a Deborah, a Sante és a Piz Buin napvédő szerei között Ön is megtalálhatja a bőrének legmegfelelőbb terméket.

Nálunk minden megtalál, amire a bőrének szüksége van! Webáruházunk termékkínálata folyamatosan bővül, figyelje változó akcióinkat és jusson hozzá Ön is kedvező áron a kedvenc testápoló termékeihez.

setCustomerId#sk9a6epgfj6skrub3au1ip6euenf7van#category#Kozmetikumok>Ápolás