• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Általános arckrémek

Szűrés

Hidratáló szerek

Manapság a fiatalság és a szépség megőrzése nem lehetséges a különböző szépségápolási szerek, kozmetikumok nélkül. Bőrünk esetében az egyik legfontosabb dolog a víztartalom megőrzése, ebben segítenek a különböző hidratáló krémek. A hidratálás a bőr víztartalmának növelését jelenti (a víz görögül=hidrosz). A hidratáló krémek nagy szerepet játszanak a nedvességtartalomnak és a különböző vízoldékony anyagoknak bőrben való megtartásában. A leggyakrabban használt vízmegkötő anyagok közé tartozik például a mandulaolaj, a mandulatej, a jojoba, az aloe vera és az avokádó, ezek valamelyike tehát szinte minden hidratáló krémben megtalálható.

A napsütés és a különböző ártalmas környezeti hatások nyomai bőrünkön is megfigyelhetők apró ráncok, pigment foltok és kipirosodott, száraz területek formájában. A legfontosabb teendő a tünetek enyhítésére, bőrünk nedvességtartalmának visszaszerzése, mely feladat elvégzésére számtalan hidratáló krém közül választhatjuk ki a bőrünknek legmegfelelőbbet. Ha jó minőségű hidratáló krémet használunk, a hatás szinte azonnal látható, hiszen az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr pedig kifeszül és teltebbé válik. Olyan hidratáló krémet kell választani, amely az adott évszakkal, tehát az időjárással és a bőr természetes zsírtermelésével összhangban van. Ugyanakkor fontos az is, hogy bőrünket ne csak kívülről, hanem belülről is hidratáljuk. A külső bőrápolásra a hidratáló krémek, a belsőre pedig a kellő mennyiségű víz fogyasztása a legjobb módszer.

Manapság a hidratáló kémek népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Naponta több ezer tonna hidratáló krémet értékesítenek szerte a világban. Ezek a hidratáló krémek víz és olaj keverékei. A víz bejut a bőrbe, az olaj pedig nem engedi kiszáradni a bőrt. Azért fontos a bőrünknek megfelelő hidratáló krém megtalálása, mert ha kevés az olaj a krémben, akkor újra kiszáradhat a bőrünk, ha viszont túl sok, akkor elzárja a levegőt a bőrünktől.

Mára a legtöbb arckrémeket gyártó cég kifejlesztett különböző hidratáló krémeket. Ezeknek természetesen legfőbb feladatuk a hidratálás. Webáruházunkban számtalan különböző hidratáló szer közül válogathat. Megtalálhatók nálunk az Olay, az AHAVA, az Organic Surge és a Primavera hidratáló krémjei, de egyéb hidratáló szereket is kínálunk vásárlóinknak, mint például a Logona hidratáló szérumját vagy az Organic Surge hidratáló arclemosóját. Óvja bőrét a legjobb minőségű hidratáló szerekkel, figyelje változó akcióinkat és találja meg nálunk kedvező áron a bőrének legmegfelelőbb hidratáló krémet.

setCustomerId#mpvjou5kijujh2gfr8ji5la7l5hmhkmg#category#Kozmetikumok>Általános arckrémek