• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Kozmetikumok - Ajakápolók

Szűrés

Ajakápolók

Ahogy a testünkön található bőr, úgy a szánk bőre is érzékeny a külső hatásokkal szemben. Mivel a szánkon található bőr folyamatosan fedetlenül, védtelenül van, ezért ez az érzékenység fokozottan jelentkezik, így szükség van ajakápolóra. Az időjárás okozta kellemetlen tünetek megelőzésére és enyhítésére szolgának az ajakápolók.

Az ajkak bőre azért is igen érzékeny, mert nincsenek benne faggyúmirigyek sőt hártyavékonyak. Hűvös és szeles időben hamar kiszáradhat ez a vékony bőr, de ugyanez előfordulhat nyáron is az erős napsugárzás hatására. Szerencsére ma már a különböző időjárási viszonyokhoz alkalmazkodó ajakápolók széles palettájáról válogathatunk.

Ajkunk ápolásának több féle praktikája is ismeretes. Esténként érdemes óvatosan átdörzsölni a fogkefével az ajkainkat, majd bekenhetjük őket mézzel vagy az arckrémünkkel is, ezek ugyanis erősen hidratáló hatásúak. Az ajakápolók használata leginkább nappal javasolt, de nem szabad ezt sem túlzásba vinni. Mindig jó, ha ott van a táskánkban egy ajakápoló, de vigyázzunk, mert a túlzott kenegetéshez könnyen hozzászoknak ajkaink és hamarabb kiszáradnak.

Webáruházunkban kaphatók a népszerű Garnier ajakápolók. Ezek a különböző növényi kivonatokkal gazdagított ajakápolók, megóvják ajkait a kiszáradástól és gátolják a bőr öregedését. A Garnier ajakápolók allantoint tartalmaznak, ami a fekete nadálytő nevű növény kivonata. Hidratáló és gyulladás gátló hatású, eltávolítja a bőr felszínén lévő elhalt hámsejteket, így hozzájárul az egészségesebb és lágyabb bőrhöz.

A natúr termékek kedvelői is megtalálják nálunk a nekik megfelelő ajakápolót. A Greenland gyümölcsös ajakápolói mellett, a Logona, a Primavera és a Sante bio ajakápolói közül válogathatnak.

Ajakápolóink között kaphatók továbbá kifejezetten napvédő hatású ajakápolók is, ilyen például a Piz Buin 20-as faktorszámú aloe verat tartalmazó ajakápolója.

A hagyományos ajakápolók mellett, vannak olyanok is, amelyek sminkként is funkcionálnak. Ilyen például a Max Factor Xperience ajakápoló, amely az intenzív hidratálás mellett csillogást is kölcsönöz ajkainknak.

A legtöbb ajakápoló stift formájában kerül piacra, ezek a legnépszerűbbek. Kicsik, kompaktak és könnyen használhatók. Vannak ugyanakkor olyanok, akik szeretek az újításokat, ők tubusos és kézzel felvihető ajakápolók közül is válogathatnak. Oldalunkon kapható tubusos ajakápoló például a Primavera Moisturizing - Neroli Cassis hidro ajakbalzsam, kézzel felvihető ajakápoló pedig a Sante Bio-Goji ajakbalzsamja.

Folyamatosan bővülő választékkal várjuk, válassza ki nálunk az időjárásnak és a bőrének legmegfelelőbb ajakápolót. Figyelje változó akcióinkat és jusson hozzá kedvező áron a kedvenc ajakápolójához.

setCustomerId#o1h6cj6jicbuvlg913i9pk4s5ddhes3s#category#Kozmetikumok>Ajakápolók