Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Kozmetikai szettek

Manapság igen divatosak a különböző kozmetikai szettek, melyeket ajándékba vagy akár otthonra magunknak is megvehetünk. A legtöbb kozmetikumokkal foglalkozó cég termékkínálatában találkozhatunk különböző kozmetikai szettekkel.

A kozmetikai szettek általában egy termékcsalád különböző, kapcsolódó termékeit tartalmazzák. Természetesen nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is készülnek kozmetikai szettek. Mi hölgyek – de talán az urak is – mind ismerjük azt a kellemes izgalmat, amit egy ilyen dobozka kibontásánál érzünk. Még akkor is, ha tudjuk mit tartalmaz: a sok kis kiszerelés egy márkán, termékcsaládon vagy illaton belül, az esztétikus elrendezés, maga a doboz mind-mind olyan, ami egy tubuson kívül oly sokat ad hozzá az összeképhez. A kozmetikai szettek ízléses csomagolásuknak köszönhetően szép és praktikus ajándékok is lehetnek.

Oldalunkon a népszerű gyártók kozmetikai szettjeit kínáljunk kedvező árakon. Megtalálhatóak nálunk az Organic Shop színes-illatos szettjei, melyek igazi lendületes, trópusi vibrációval töltik meg a levegőt. A Natura Siberica elegáns, energikus férfi kozmetikai szettjével pedig kényeztethetjük az urakat is. Az Ahava mutatós dobozkái igazi ásványokkal teli kincseket rejtenek, bármelyik összeállításban is választunk közülük. Kényeztetés, törődés, minőség dekoratív köntösbe bújtatva.