• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Jimmy Choo

Szűrés

Jimmy Choo Parfümök Jimmy Choo

 
setCustomerId#u4pbq0muvf9t8o3am9iku3qv5cioe11g#category#Parfümök>Jimmy Choo

Jimmy Choo, Diana hercegnő pártfogoltja

Jimmy Choo Keat 1948-ban született Malajziában, egy cipőkészítő családba. Hamar megismerkedett a munka világával: 11 évesen készítette az első cipőjét, később pedig a gyárban és éttermekben is dolgozott, hogy a divattervezői tanulmányait finanszírozni tudja.
Első üzletét 1986-ban nyitotta, ehhez pedig egy öreg kórházépületet bérelt. Szerencsére a kollekcióit hamar felfedezték, 1988-ban a Vouge 8 oldalt szentelt Choo munkáinak, 1990-re pedig Diana hercegnő személyes patronáltja lett.

Jimmy Choo Ltd 1996-ban alakult Tamara Mellon, a Vouge kiegészítőkkel foglalkozó szerkesztőjének segítségével. A londoni üzlet ma luxus minőségű táskákat, cipőket, kiegészítőket és természetesen parfümöket készít – ebből a műhelyből kerültek ki a Sex és New York című sorozat ikonikus darabjai is.

A vállalat első parfümje, a Jimmy Choo Oliver Polge parfümőr munkája, gazdagon zöldes, licsivel és körtével édesített fejillattal, orchideás szívvel, cédrusos-fás alapillattal.

A Jimmy Choo férfi párja, a Jimmy Choo Man aromás gyümölcsös illatú parfüm, olyan szokatlan összetevőkkel, mint az ananászlevél vagy a mézdinnye. A különleges illatú, érzéki, mégis komoly elegy reklámarca Kit Harington brit színész volt, a Trónok Harca John Snow-ja.

Flash 2013-ban jelent meg a piacon. A rózsabors, mandarin, eper és tubarózsa illatával dolgozó parfüm valódi pimasz, szexi, városi illat. Különleges üvege olyan fényjátékot teremt az illat körül, mintha paparazzók körében lépkedő celeb lenne.

Jimmy Choo legújabb illata egy igazi édesség: a Stars narancs, kandírozott narancs és toffee illatával csábít.

"Jimmy Choo" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

A Blossom parfümöt kifejezetten ajánlom aki szereti a karakteres illatokat, csodálatos! :) Régebben a Flasht vásároltam meg az oldalról, de sajnos már nem lehet kapni, de a következö a Blossom lesz, mivel hü vagyok a Parfümcenterhez :)