• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Jette Joop

Nincs a szűrésnek megfelelő termék

Jette Joop;egy öntudatos üzletasszony

A német származású Jette Joop okosan építette fel karrierjét. Mielőtt belemerült volna a divatvilágba, Angliában és az Egyesült Államokban is kitanulta a mesterséget. A kaliforniai iskola befejeztével pedig beállt a nagyok mellé figyelni, tanulni, így többek között Ralph Laurentől leste el a divat szakma fortélyait.

1997 szeptemberében végre elérkezett az idő Jette Joop számára, hogy megalapítsa saját társaságát, a Jette GmbH-t (magyarul Jette Kft.). Jette Joop visszatért szülőhazájába, és Hamburgban, valamint Berlinben indította útjára önálló vállalkozását.

Jette Joop olyan márkát hozott létre, ami egyszerre kifinomult és magas minőséget képvisel. „Az általam alkotott dolgok célja, hogy örömet és szépséget csempésszen az emberek életébe, mindemellett könnyen elérhetőek legyenek. Se több, se kevesebb.” – nyilatkozta Jette Joop.

A német divattervezőnő mindezek mellett odafigyel a jótékonykodásra is. Jette Joop 2003 óta a német Vöröskereszt nagyköveteként is működik, és számos projectben részt vett.

A fiatalos gondolkodás, az állandó nyitottság az újdonságra és kreativitás mind jellemző Jette Joop-ot. A márka készítményei között főleg kiegészítőket találunk; cipőket, órákat, táskákat, szemüvegeket, parfümöket. Bármit gyárt is Jette Joop, borítékolható a jó minőség és az elegáns megjelenés. Kiegészítőit saját ízlésének megfelelőre formálja, olyan dolgokat kínál, melyek maga Jette Joop is hordana.

Jette Joop által életre hívott parfümök hamar népszerűek lettek Németországban, majd az egész világon. A designer nevét viselő Jette parfüm 2006-ban elnyerte a rangos Duftstars díjat, melyet a legkiválóbb parfümök tudhatnak magukénak. „Vidd el a szívem” – suttogja a Jette parfüm, az érzéki nők illata. A parfüm üvege egy szívet formáz, benne a körte, az írisz és a bolgár rózsa különlegességével. A Jette női parfüm a meleg szívű hölgyek számára készült, akik kedvességükkel hódítják meg a férfiakat.

A Dark Sapphire parfüm az őszi délutánokat juttatja eszünkbe. A parfüm fő illatai a pézsma és a szantálfa, amelyek a lehulló leveleket idézik egy kellemes őszi séta alkalmával. Jette Joop Dark Sapphire parfümje a rózsa és az ánizs illatát is magában rejti, mely illatok kettőssége biztosítja viselőjét arról, hogy azt a bizonyos sétát nem egyedül kell megtennie.


Jette Joop bulizósabb illatkollekciója, a By Night Jette a vidám éjjelekre tökéletes. Elragadó, buja és csillogó parfüm. A cédrus és vanília édeskés illata elbűvöl, a jázmin és a szantálfa keveréke hívogat. A By Night Jette parfüm azoknak való, akik szeretnek végig táncolni egy éjszakát és kicselezni a kérőket. A By Night Jette az elegáns nők parfümje, a fényűző és ragyogó pillanatok illata.

"Jette Joop" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás