• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Halle Berry

Nincs a szűrésnek megfelelő termék

Halle Berry

Halle Berry, a díjnyertes díva és parfümsztár

Halle Berry történelmet írt a filmek világában, hiszen ő volt az első színes bőrű színésznő, aki Oscar-díjat nyert női főszereplő kategóriában. Napjaink egyik legjobban fizetett hollywoodi dívája 17 évesen nyerte meg a Miss Tini Amerika szépségversenyt, majd egy évvel később 1986-ban a Miss USA World-öt. Színészi karrierje modellpályájával párhuzamosan haladt. Kezdetben kisebb sorozatokban volt látható, majd a Dzsungelláz című filmben kapott főszerepet. Az Oscar-díjas alakítást követően főszerepet játszott egy James Bond filmben, ahol legendás idomait mutatta be. Halle Berry viharos magánélete után úgy tűnik, megállapodott, és kislányát neveli 2008 óta.

Halle Berrytől nem áll messze a kozmetikumok világa, hiszen a Revlon és a Versace arca is volt már. Talán így kapott kedvet ahhoz, hogy a Coty céggel karöltve 2009-ben megalkossa első parfümjét, a Halle-t. Igazi vadmacska illat lett a Halle, talán a Macskanő szerepe ihlette meg a színésznőt. Az orientális-fás jegyek gazdag aromája szinte rabul ejti az érzékeket. A zamatos gyümölcsök, mint a körte és bergamott az édenkert virágaival érzéki és elbűvölő illatfelhőt alkotnak. Az alapjegyben lévő tömjén keleties jelleget ad a kompozíciónak. A Halle parfüm megnyerte a legjobb sztárillatnak járó „parfüm Oscar” díját 2010-ben.

Nem kellett sokat várni a sikerillat folytatására. A Halle Pure Orchid virágos illatjegyében a krémes és édes jegyek kaptak nagyobb hangsúlyt, mint a szeder és tonkabab, mely mellett az orchidea nőiesen ártatlan illata a csillagánizs és a papaya fűszeresen édes jegyével áll összhangban.

Teljesen új parfümmel is jelentkezett Halle Berry 2010-ben. A Reveal maga a stílus és hollywoodi csillogás. A mimóza lágy illata mellett a nőiesen tiszta íriszt érezhetjük, egy csipetnyi sárgadinnyével és frangipánival. Eleganciáját a kasmírfának és a vetivernek köszönheti.

2011-ben a Reveal újabb változatát ismerhettük meg: a Reveal The Passion igen különleges összetevőt tartalmaz, a mangosztánt és champaca-t, melytől eddig sosem ismert parfümmé vált a Reveal The Passion. A megszokott stílusos fás jegyek mellett a fanyar gyümülcsök és az édes-púderes virágok kaptak még nagyobb hangsúlyt az illatösszetevők között.

"Halle Berry" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás