• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hajápolás - Kondicionálók

Szűrés

Hajbalzsamok

A hajbalzsam használatának fontosságával sokan nincsenek tisztában, holott a hajbalzsamnak szerves részét kéne képeznie a hajmosás folyamatának. A hajbalzsam használata azért nagyon fontos, mert hajunkat fokozottan érik a külső tényezők. A levegőben lévő kosz, a napsugárzás, a téli hideg, mind-mind gyengítik hajunkat, ezek ellen pedig a hajbalzsam nyújt biztos védelmet. A hajbalzsamok általában javítják hajunk állapotát, vitaminokkal erőstik ellenálló képességét.

A hajbalzsam mára alapvető szépségápolási és higiéniai termék lett. Ennek ellenére a folyamatosan bővülő választékban megtalálni a saját hajunknak legmegfelelőbb hajbalzsamot. Számtalan hajtípus létezik: zsíros, korpás, száraz, festett, töredezett, normál stb. Ahhoz, hogy a hajtípusunknak megfelelő hajbalzsamot kiválasszuk, nem kell messzire mennünk, hiszen folyamatosan bővülő választék várja a vásárlókat a wabáruházunkban is.

Oldalunkon minden hajtípusra talál megfelelő hajbalzsamot. A hajtípusoknak megfelelően különböztetjük meg a különböző hajbalzsam típusokat is. Van festett, töredezett, zsíros vagy zsírosodásra hajlamos, korpás, vékonyszálú és hullás hajra kifejlesztett speciális hajbalzsam. Ezen hajbalzsamok a megjelölt probléma orvoslására törekednek, de emellett természetesen általánosságban is javítják a haj állapotát, hiszen erőstik és növelik ellenálló képességét, valamint fényessé és hidratálttá teszik a hajat.

Érdemes úgy kiválasztani a hajtípusunknak legmegfelelőbb hajbalzsamot, hogy a sampont és a hajbalzsamot ugyanabból a termékcsaládból válasszuk, hiszen a két termék így erősíteni fogja a hatást. Minden hajmosás után érdemes hajbalzsamot használni, így garantálhatjuk a hosszútávon egészséges hajat. A hajbalzsam használatát illetően a legfontosabb szabály, hogy olvassuk el a leírást, hiszen nem minden hajbalzsamot lehet ugyanúgy használni. Általában hajmosás után, a vizes hajra kell felvinni a hajbalzsamot úgy, hogy a hajtöveket ne nagyon érje, mert az zsíros hatást eredményezhet. Ha jól bedörzsöltük, hagyjuk hatni néhány percig a hajbalzsamot! Ez után jöhet az alapos öblítés. Általában ez a hajbalzsam használatának a menete, de létezik olyan hajbalzsam is, ami nem igényel öblítést.

Webáruházunkban megtalálhatók a legnépszerűbb hajbalzsamok széles választékban, Dove, Garnier, Nivea és Gliss Kur termékeket kínálunk kedvező árakon. Ha professzionális hajápolásban szeretné részesíteni haját, akkor válasszon a Syoss vagy a Wella hajbalzsamjai közül! Nálunk a natúr termékek kedvelői is széles választékot találnak. A Logona, az Organic Surge és a Sante hajbalzsamjait kínáljuk széles választékban. Figyelje folyamatosan bővülő kínálatunkat és vásárolja meg nálunk kedvező áron a hajtípusának legmegfelelőbb hajbalzsamot!

setCustomerId#c4p48n3ibrv43vsqgobde2m2o6sq10i5#category#Hajápolás>Kondicionálók