• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hajápolás - Kiöblítendő hajpakolások

Hajpakolások

A hajunk ápolása igen fontos dolog, hiszen a szép haj ápolt külsőt és egészséges hatást kölcsönöz. A hajunknak is szüksége van kényeztetésre és ápolásra, ebben segítenek a hajpakolások. A hajpakolás célja a haj egészségének megőrzése, illetve a sérült hajszálak regenerálása. Egy jó hajpakolás képes regenerálni a hajszálakat és egészséges külsőt kölcsönöz a hajnak.

A különböző időjárás változások, a hideg és a meleg, valamint a levegő szennyezettsége is negatív hatással lehet hajunkra. Ahhoz, hogy megvédjük a hajunkat ezektől a külső hatásoktól különböző balzsamokra és hajpakolásokra van szükségünk. A hajpakolások vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálják a hajszálakat, így erősítik azok védekező képességét.

A hajpakolások használatának gyakorisága attól függ, hogy milyen gyakran mosunk hajat, de hetente-kéthetente egyszer érdemes egy, a hajtípusunknak megfelelő hajpakolással ápolni hajunkat, hiszen a hajpakolások koncentráltabban tartalmazzák azokat az összevetőket, amelyekre a hajunknak szüksége van, mint a balzsamok.

Hajpakolás használata előtt mindig mossuk meg a hajunkat! Érdemes elolvasni a hajpakoláson lévő használati útmutatót, de általában 15-20 percig kell a hajunkon hagyni a hajpakolást. A balzsamokkal ellentétben a hajpakolást érdemes a fejbőrbe is belemasszírozni, de az alapos öblítés ez után sem maradhat el. Ha a hajpakolás felhelyezése előtt fejmasszázzsal élénkítjük a fejbőrünk vérkeringését, vagy egyszerűen csak alaposan átfésüljük a hajunkat (koncentrálva a fejbőrre) még intenzívebb hatást érhetünk el, hiszen a hatóanyagok így könnyebben felszívódnak.

Hajpakolás használata fokozottan ajánlott a festett és száraz hajúaknak. A speciálisan festett/száraz/igénybevett hajra kifejlesztett hajpakolások táplálják és erősítik a hajat. Nekik érdemes heti egyszer hajpakolást használni, de vigyázni kell, mert a túl sokhajpakolás zsírossá teheti a hajat. A hosszú hajúaknak is érdemes rendszeresen hajpakolást használni, számukra a táplálóhajpakolások a legideálisabbak, amelyek teljes hosszában erősítik a hajszálakat. Ők akár heti kétszer használhatnak hajpakolást.

Webáruházunkban a legnépszerűbb kozmetikai cégek hajápolási termékei közül válogathat. Nálunk megtalálhatók a Nivea és a Gliss Kur regeneráló és tápláló hajpakolásai. Ha professzionális hajápolásra vágyik, válogasson a Syoss hajpakolásai közül, ha pedig a natúr termékek híve, akkor próbálja ki a Sante hajpakolásait! Figyelje változó akcióinkat és folyamatosan bővülő kínálatunkat, jusson hozzá nálunk kedvező áron a hajtípusának legmegfelelőbb hajpakoláshoz!

setCustomerId#btkeq9pjfc5hrnmg4eos19ikgg20tvhd#category#Hajápolás>Kiöblítendő hajpakolások