• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hajápolás - Hajzselék, wax-ok

Szűrés

Hajzselék

Napjainkban a nők által használt kozmetikai szerek közül a 8. legfontosabb, míg a férfiak körében a 7. legnépszerűbb kozmetikai termék a hajzselé. A tartós frizura egyik fontos kelléke lehet a hajzselé. Rengeteg mindentől függ, hogy a hajunk fixálásának mi a legjobb eszköze, de ezen eszközök listájában szerepel a hajzselé is.

A legkezelhetetlenebb hajból is tökéletes frizurát lehet készíteni hajhab, hajlakk, hajzselé vagy wax segítségével. A legerősebb ezek közül a hajlakk, a leggyengébb pedig a hajhab. A kettő között van félúton a hajzselé és a wax. A hajzseléken belül is vannak ugyanakkor gyengébb természetesebb hatású és extra erős változatok is.

A hajzselék esetében is igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Még egy kis hajzselé felhelyezése nem jelent problémát ugyanakkor, ha túl sok a hajzselé, akkor nem marad más választásunk, mint a hajmosás. A zsírtartalmú hajformázók, mint a viasz és a hajformázó krém, fényes, puha és egyenes frizura kialakításához a legalkalmasabbak, míg az alkohol tartalmú termékek, mint a hajzselé, volument és merevséget adnak a hajnak.

A hajzselé használatakor arra érdemes odafigyelni, hogy a fejbőrre ne kerüljön rá a hajzselé, mivel zsírosodást okozhat. Ha nagyon gyenge és tartás nélküli a hajunk, érdemes többféle fixálót is használni, nedves hajra hajhabot, majd a szárazra jöhet a hajzselé, és ha még ez sem elég, akkor hajlakkal rögzíthetjük a frizurát. Egyszerűen érhetünk el tartós hatást, ha a kezünkben keverünk össze egy kis hajhabot és egy kis hajzselét és ezt visszük fel nedves hajra.

Rövid vagy fülig érő hajra használható leginkább a hajzselé. Az ilyen hajon hajzselé segítségével a tüsitől a kócosig, bármit könnyen elkészíthetünk. Ha habbal kombináljuk a hajzselét, akkor még tartósabb hatást érhetünk el. Hosszú haj esetében, ha fixálni szeretnénk a frizurát, mindenképpen szükségünk lesz egy erős hajzselé mellett hajhabra és hajlakkra is. Ha viszont laza, de szépen formázott hajat szeretnénk, akkor megteszi egy gyengébb hajzselé is. A göndör hajúaknak is jó segítő lehet egy hajzselé, hiszen könnyen megszelídíthetik vele a rakoncátlan tincseket. Ha viszont lelapul a hajunk és emeltebb, dúsabb frizurát szeretnénk, akkor a hajlakk a jó választás.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő kínálattal várjuk vásárlóinkat. A Nivea hajzseléi és hajformázó krémjei mellett got2b hajzseléket kínálunk kedvező áron. A professzionális hajápolásra vágyók a Syoss hajzseléi közül válogathatnak, míg a natúr termékek kedvelőinek a Sante hajzseléit kínáljuk. Figyelje akcióinkat és jusson hozzá kedvező áron a hajának legmegfelelőbb hajformázó termékekhez!

setCustomerId#jmr5312efotcfj1a74g6ba48fe4rb6i9#category#Hajápolás>Hajzselék, wax-ok