• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hajápolás - Hajszínezők

Hajszínezők

Napjainkban a hajfestés és a hajszínezés óriási divat. Rengeteg féle színű és állagú termék közül válogathatunk. A legnagyobb szerencse talán az, hogy még a hajszín tartósságát is megválaszthatjuk a megfelelő termék alkalmazásával. Ha csak ki szeretnénk próbálni egy árnyalatot vagy csak időszakosan szeretnénk festeni hajunkat, akkor használhatunk hajszínezőt, melyet pontosan erre a célra fejlesztettek ki. De a hajszínező akkor is jó választás lehet, ha azt szeretnénk, hogy más színű legyen a hajunk, de nem szeretnénk olyan drasztikus módszerhez folyamodni, amilyet a tartós hajfestés jelent.

A hajszínező habok és festékek a hajat savas festékmolekulákból képződő sók vékony rétegével vonják be. Mivel ez a réteg nagy molekulákból áll, ezért ezek nem képesek károsítani a hajat, hiszen nem tudnak bejutni a hajszálak belsejébe. A másik pozitívuma a hajszínezőknek, hogy a nagy molekulák különböző keverékéből rengeteg féle szín jöhet létre, így igazán széles palettáról válogathatunk.

A hajszínezőknek és két csoportja van, vannak a kimosható hajszínezők és a tartós hajszínezők. A kimosható hajszínezők csoportjába olyan hajszínezők tartoznak, amelyeket könnyű kimosni, 6-8 hajmosás után lekopnak a hajról. Ezek a hajszínezők nem alkalmasak világosításra és az ősz hajszálak elfedésére sem! Előnyük, hogy egy komponensből állnak, tehát könnyen és gyorsan felvihetők a hajra.

A hajszínezők másik csoportjába a tartós hajszínezők tartoznak. Ezek hatása akár 24 hajmosásig is eltarthat, valamint akár 3 árnyalatot is változtathatunk egy ilyen hajszínezővel az eredeti hajszínünkön. Ezek a hajszínezők képesek elfedni az őszhajszálakat is. Két komponensből állnak, melyeket a használat előtt össze kell keverni. Ezek a hajszínezők úgy hatnak, hogy míg az egyik részük a haj külsejére tapad, addig a másik részükkel különböző kémiai reakciók játszódnak le, melyek által a festék egy része bejut a haj belsejébe. Ezen hajszínezők hatása tovább tart, hiszen a haj belsejébe jutott pigmentek nem tudnak lekopni a mosás által.

Webáruházunkban a Schwarzkopf hajszínezői közül válogathat. Két termékcsaládot is megtalál kínálatunkban, az egyik a Palette Color Shampoo, a másik pedig a Palette Color & Gloss termékcsalád. Mindkét termékcsalád hajszínezői kiváló minőséget képviselnek és kedvező áron kaphatók oldalunkon. Figyelje folyamatosan bővülő kínálatunkat és jusson hozzá kedvező áron a kedvenc hajszínezőjéhez!

setCustomerId#m8nbcmosuo51vm4vjghveipdert37gom#category#Hajápolás>Hajszínezők