• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hajápolás - Hajsimítók

Hajegyenesítők

Amellett, hogy igaz az, hogy akinek egyenes a haja az göndöret szeretne, akinek pedig göndör az egyeneset, tény, hogy napjainkban divat a szögegyenes haj. Kevesen születnek azonban tökéletesen egyenes hajjal, ezért találták ki a hajegyenesítőket.

Vannak különböző hajegyenesítő készülékek (hajvasalók) ám nem mindenkinek a haját képesek ezek a készülékek önmagukban kiegyenesíteni. Ráadásul a modern technikák ellenére, ezek a hajegyenesítő készülékek károsíthatják a hajunkat. Mivel manapság már szinte minden problémára van megoldása a kozmetikai cégeknek, így erre is.

Hajegyenesítő készítményék széles választéka várja az egyenes hajra vágyókat. Vannak hajegyenesítő samponok, balzsamok, de vannak kifejezetten a hajsütéshez kifejlesztett hajegyenesítő és hővédő krémek és spray-k. Amennyiben úgy döntünk, hogy nem elég a hajegyenesítő sampon és a balzsam, hanem hajsütővel formázzuk hajunkat, mindenképpen ajánlatosan hajegyenesítő szer használata a hajunk védelmének és a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

Webáruházunkban a hajegyenesítő termékek széles választékát találja. Ezek között vannak hajvasalás nélküli és meleg hajegyenesítéshez használatos készítmények is. A vasalás nélküli szerek között megtalálja például a Nivea Straight & Easy hajegyenesítő krémjét, melyet törölközőszáraz hajra kell felvinni.

Oldalunkon kapható a got2b Smooth & chic hajegyenesítő szer, amellyel könnyen kordában tarthatók a szálló hajszálak. Sima és fényes hajat biztosít, anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. Ez a kiváló minőségű hajegyenesítő amellett, hogy védelmet nyújt a meleg levegős hajformázás (hajszárítás és hajvasalás) negatív hatásaival szemben, UV szűrőt is tartalmaz, amely a napsugarakkal szemben teszi ellenállóvá hajunkat.

A hajegyenesítő szerek többsége olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek megvédik a hajat víztartalmának teljes elvesztésétől, tehát a dehidratációtól, amit a meleg hajformázás okoz. Ilyen hajegyenesítő szer a got2b Straight on, amely a megfelelő összetételének köszönhetően 200 °C-ig védelmet nyújt a hajnak.

A got2be és a Nivea hajegyenesítő termékek mellett Syoss hajegyenesítő szereket is talál webáruházunkban. A Syoss Fix & Smooth kócmentesítő krém arra lett kifejlesztve, hogy még a leggöndörebb hajszálakat is megszelídítse, könnyen fésülhetővé és simává varázsolja. Ez a hajegyenesítő úgy a leghatékonyabb és úgy érhető el vele a legtartósabb hatás, ha egyéb hajformázó termékekkel együtt használjuk. Ilyen termék a Syoss Fix & Smooth hajhab és hajlakk, amelyek extra erős tartást biztosítanak a sima tincseknek.

setCustomerId#jer8fq12deb3hqkfbg2bli6fjvcgder5#category#Hajápolás>Hajsimítók