• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Hajápolás - Hajhabok

Szűrés

Hajhabok

A régi időkben nem volt nagy választék a hajformázó termékek terén, volt hajformázó lotion és hajlakk. Ma már sokkal szélesebb kínálatból válogathatunk, vannak hajhabok, beszárító spray-k, hajzselék és wax-ok. A hajhab az a hajformázó termék, amellyel a legtermészetesebb hatás érhető el.

A pihekönnyű haj záloga a hajhab. Nem véletlen, hogy szinte minden nő fürdőszobapolcán ott lapul egy hajhab, ami megkönnyíti a mindennapi hajformázást. A hajhab amellett, hogy felgyorsítja száradási idejét, dús és laza szerkezet kölcsönöz a hajnak. A „most jöttem a fodrásztól” látszat elérésének legjobb módja egy jó minőségű hajhab használata.

A hajhab népszerűségét annak is köszönheti, hogy minden típusú hajra használható. Bármilyen hosszú vagy minőségű a hajunk, egy kis hajhabbal szinte csodákat tehetünk. Sokféle összetevőjű hajhab közül választhatunk, de abban biztosak lehetünk, hogy könnyedén megtalálhatjuk a hajunknak legmegfelelőbb hajhabot.

Van olyan típusú hajhab, ami tartást ad a vékonyszálú, lelapuló hajnak, van olyan, ami táplálja a száraz, igénybevett hajat és van olyan hajhab is, ami segít rendezni a rakoncátlan göndör tincseket. A hajhabok között is van fényességet növelő és hidratáló is. A hajhab erősségét legtöbbször a flakonon feltüntetett szám jelzi.

A hajhab felvitelénél is oda kell figyelni arra, hogy kerüljük a fejbőrrel való érintkezést. Ha ugyanis a hajhab a fejbőrre is kerül, zsírosodást válhat ki, de az érzékeny bőrűeknél akár irritációt is okozhat. Hajhabot csak nedves hajra szabad használni. Az a legjobb, ha törülköző-száraz hajra visszük fel a hajhabot. Ezzel is, mint a többi a hajformázóval, óvatosan kell bánni. A hajhab esetében is igaz, hogy a kevesebb néha több. Fújjunk a tenyerünkbe egy kis hajhabot és próbáljuk meg egyenletesen eloszlatni. A hajhab eloszlatására fésűt is használhatunk.

Oldalunkon a hajhabok terén is folyamatosan bővülő kínálat várja. Megtalálhatók nálunk Magyarország legnépszerűbb hajhab jai a Wella Forte és a Wellaflex hajhabok. Míg a Wella Forte hajhabok a haj hosszúsága szerint tipizáltak, addig a Wellaflex hajhabok a kívánt eredmény szerint sorolhatók külön típusokba. Kaphatók webáruházunkban a Nivea hajhabjai, valamint a Sante natúr hajhabjai is. A professzionális termékeket pedig a Syoss hajhabok képviselik.

setCustomerId#1hlshbkmiqs0c18gughbdn3jt7s1rlba#category#Hajápolás>Hajhabok