• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
 • H-P 9:00 - 17:00
 • +36-20/779-19-24
 • +36-1/696-0445
 • info@parfumcenter.hu
Gucci Gucci II. 50 ml

*A kép csak illusztráció
női
 • Gucci Gucci II.

  Eau De Parfum / 50 ml női parfüm
 • Virágos-gyümölcsös  Termék leírás
19 920 Ft
Törzsvásárlóknak: 18 924 Ft
Kosárba!
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
 • +36 20 779 19 24
 • +36 1 696 0445
Termék Ár
Gucci Gucci  Gucci II.  EDP  50 ml női parfüm    képen látható

Gucci Gucci II. EDP 50 ml női parfüm 19 920

19 920 Ft
 
setCustomerId#qhv9msqijm8q1unkel37nnm8ecmvfkpf#view#532#recommend#RELATED;Scarab-Top-Box;8#addKeyword#Gucci
további Gucci termékek További Gucci termékek

Gucci Gucci II. Eau De Parfum női parfüm

Megjelenési év: 2004
Stílus: kifinomult, friss, különleges

Az olasz Gucci divatmárka női parfüm palettáján a Gucci II. EDP-vel színesíti kínálatát, amely a 2002-ben debütált Gucci Eau De Parfum kishúgának is tekinthető. A parfüm Antoine Maisondieu keze által született meg. A két aroma közötti hasonlóság a megjelenési formán túl, leginkább az irányvonalban lelhető fel.
Mindkét illat karakán, eltökélt és felnőtt nőknek szánt alkotás, azonban különböző életszakaszok képviselői számára. Elődje főként az érettebb és több élettapasztalattal bíró hölgyeket célozta meg, míg a Gucci Gucci II. női parfüm rajongói zömében, kiegyensúlyozott, optimista, és kifinomult ízlésű felnőtt nők.

Az illat hiánypótló alkotás a bogyós gyümölcsök fanyar aromáját kedvelők számára. Domináns jegyei miatt kellemesen frissítő hatású, virágos alkotó elemei pedig elegáns nőiességgel gazdagítják a parfümöt. Nem tolakodó, mégis jellegzetes és azonnal észrevehető az egyedisége. Rózsaszín külseje ellenére nem kislányos illat, sokkal inkább egy dekoratív, magával ragadó és páratlan alkotás.Összetevők: Narancs, feketeribizli, mandarin, ibolya, szeder, jázmin, kerti vaníliavirág, pézsma, cédrus
"Gucci Gucci II. Eau De Parfum" termék értékelése 3 db vélemény alapján:
4.7
  ( 4.7 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

Kellemes gyümölcsös illat. Tavaszi-nyári időszakban nagy kedvencem. Könnyed parfüm, mindennapi használatra is alkalmas, de ugyanakkor finoman elegáns is. Tartóssága is megfelelő. Lágy -gyümölcs ös, de nem tucat illatok kedvelőinek bátran ajánlom! :)

4

Egyszer ajándékba kaptam egy ilyen parfümöt, előtte nem ismertem. Már az első fújásnál megtetszett. Könnyed, gyümölcsös illat, pont az ilyeneket kedvelem.

5

Számomra magát az eleganciát testesíti meg ez az illat. Nem tolakodó, mégis lehetetlen nem észrevenni. A virginiai cédrus az egész kompozíciónak fantasztikus felütést ad. Eddig bárhol jelentem meg benne, mindig rákérdeztek, mi van rajtam. egyedüli gyengéje, hogy a bőrön nem túl tartós-ruhán viszont annál inkább!