• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu
Givenchy Ange ou Demon Teszter 100 ml

*A kép csak illusztráció Teszter
női
  • Givenchy Ange ou Demon

    Eau De Parfum / Teszter 100 ml női parfüm
  • Orientális-virágos  Termék leírás
18 930 Ft
Törzsvásárlóknak: 17 984 Ft
Kosárba!
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • +36 20 779 19 24
Termék Ár
Givenchy Givenchy  Ange ou Demon  EDP  Teszter 100 ml női parfüm    képen látható Tester

Givenchy Ange ou Demon EDP Teszter 100 ml női parfüm 18 930

18 930 Ft
 
setCustomerId#sbhus4mld37osolq0h800fn6pn2kmouf#view#678#recommend#RELATED;Scarab-Top-Box;8#addKeyword#Givenchy
további Givenchy  termékek További Givenchy termékek

Givenchy Ange ou Demon Eau De Parfum női parfüm

Megjelenési év: 2006
Stílus: titokzatos, csábító, rafinált

Ha meghalljuk azt a szót, hogy Givenchy, azonnal parfümök jutnak az eszünkbe, valamint Audrey Hepburn, a francia divatház leghíresebb arca és múzsája. A világhírű színésznő nagyban hozzájárult a márkanév elterjedéséhez. A modern, nőies eleganciát hirdető cég, a világmárkák rendületlen élharcosai között tudhatja magát. Női vonalon talán az egyik legkülönlegesebb alkotása az Ange ou Demon, amelyből már egy egész ’sorozatnak’ örvendhet a nagyközönség.
A parfüm megjelenése kifinomultságra, valamint merészségre utal. Egy fekete fejű jeges kristály, ami tökéletesen prezentálja az illat sokszínűségét, nem beszélve a nevéről, az ’Angyal és Ördög’ dilemmáról, mellyel hangsúlyozza a női lélek változatosságát.
Az illat kifújásakor az édes, fűszeres arcát mutatja, később kezdetét veszi az elképesztő metamorfózis, majd megszületik egy teljesen új aroma, amely füstös és mély, viseléséhez felétlenül szükséges a magabiztosság, érettség, és a szofisztikált ízlésvilág. A Givenchy Ange ou Demon női parfüm azon hölgyek illata, akik meg merik mutatni a bennük rejlő személyiségeket. Az illat alkotói: Jean-Pierre Bethouart és Olivier Cresp.Összetevők: Kakukkfű, mandarin, sáfrány, vanília
"Givenchy Ange ou Demon Eau De Parfum" termék értékelése 2 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

Egyik kedvenc parfümöm. Aránylag elég intenzív,de nem "orrba vágóan". Virágos,édeskés,púderes illat, egy elképesztően kifinomult és megkomponált illat. Abszolút semmi brutál démoni hatás, ennek ellenére azt kell mondjam passzol hozzá az üvege.Ez a parfüm egy bizonyos személyiségtípust követel, aki ezt az illatot viselni is tudja.

5

Az anyukám kapta névnapjára, meglehetősen csak idős nőknek ajánlott illat. Egyáltalán nem jellegzetes a szaga. Számomra picit túl fűszeres, anyukám viszont alkalomadtán előszeretettel viselte, nagyon tartós az illata!

5

Anyukámnak rendeltem születésnapjára.Valami olyat szerettem volna,ami illik a korához,nem a tipikus "hercegnős" illat.Nap mint nap használja.Egyik kedvenc parfümjei közé tartozik.