• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Fendi

Fendi Parfümök Fendi

 
setCustomerId#3uu7egag8bgakc7kgcut64i3ncrlm0qk#category#Parfümök>Fendi

Fendi

Úgy tartja a mondás, hogy párosan mindig szebb az élet! Edoardo és Adele Fendi ennek hű példája, hiszen a házaspár 1925-ben alapított kis táskakészítő manufaktúrájuk ma a luxuscikkek világának egyik legjobban hangzó nevévé vált. Egy Fendi táskát birtokolni hatalmas státuszszimbólum, melyet csak a felső tízezer rétege engedhet meg magának. A kis üzlet az 1930-as években hamar felvirágzott, így a házaspár egyre terjeszkedett. Első bőrboltjukat, mely Rómában a Via del Plebiscito-n volt, hamarosan számos követett szerte a világon. Mivel a bőrrel mesteri szinten bántak, az elégedett vásárlók hamar más termékeket is igényeltek volna Fendi minőségben. Lányuk, aki divattervezést tanult, felismerte, hogy bővíteni kell a Fendi repertoárját.

Találkozott Párizsban egy divattervezővel, aki felvirágoztatta a Fendi hot couture divatházat, ő pedig nem volt más, mint maga nagy legenda: Karl Lagerfeld. 1965-től kezdett dolgozni a divatháznál, 1969-ben már kidolgozta az első utcai kollekciót a Fendi számára.

Fendi mégis a táskáiról a leghíresebb. A bizonyos „Baguette” fantázianevű fazon máig a legnépszerűbb táskájuk. Az 1980-es évektől egyéb kiegészítőket is kezdtek tervezni, mint napszemüveg, farmer, cipők.
A Fendi divatcéget később felvásárolta a LVMH cég, melynek mostani kreatív igazgatója Karl Lagerfeld, így visszakerült ugyanabba a kézbe, mely felvirágoztatta.

Az első Fendi parfümöt 1985-ben adták ki Fendi for Women néven, mely híven a kor divatjának, rendkívül izgalmas, sokrétű és összetett parfüm volt.


2005-ig kellett várni a nagy áttörésre, hiszen ebben az évben került a parfümériák polcaira a Fendi Palazzo, mely minden idők egyik legszebb, legkedveltebb parfümjei között szerepel. A Palazzo azoknak a nőknek lett szentelve, akik amellett, hogy finoman visszafogottak, mégis kellően erősek. Silvia Fendi olyan parfümöt akart létrehozni, mely felhívja a figyelmet arra, amikor az illatot viselő nő belép valahová, és mindenki azt kérdezi: „Milyen parfümöt viselsz?”
A fás-virágos illat mediterrán köntösben kellően friss akkorddal nyit, melyet a szívjegy rendkívül nőies és érzéki virágos csokra követ. Az alapban lévő kifinomult fás jegyek roppant elegáns illatfelhőt kölcsönöznek a kompozíciónak.

5 évet kellett várni az újabb zajos sikerre, hiszen a Fan di Fendi hatalmas sikere bebizonyította, hogy a Fendi képes újra és újra feltámadni és megújulni. A Fan di Fendi izgalmas, modern és rendkívül fiatalos illat, mely a legkevésbé sem ártatlan vagy romantikus. Lendületes, belevaló, vagány és határozott nő illata, aki fogékony a divatra, a trendekre és az újdonságokra. Állítólag éppen ezért lett nagyon elterjedt a modellvilágban ez a parfüm, hiszen a Fan di Fendi megtestesíti mindazt, amit egy szupermodell közvetít napjainkban. Az illat rendkívülisége abban rejlik, hogy a markáns bőrös jegyet a legérzékibb tubarózsás-jázminos akkord mellé állították, és az erotikus pacsulis alaphoz friss és édes fejjegyet rendeltek. Ezt a parfümöt muszáj kipróbálni!

"Fendi" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás