• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Az abszolút testhezálló márka; Women'Secret


A Women’Secret által megálmodott kollekciók mára minden nő számára ismerősen csengenek. A márka a vidámságot és a kényelmet csempészi bele a mindennapjainkba, minőségi anyagokkal és mosolygós meglepetésekkel. A Women’Secret fehérneműk, pizsamák és fürdőruhák a 21. századi lányok stílusát képviselik. A Women’Secret különleges ruhái a nőknek és nők által készültek, így biztosak lehetünk benne, hogy a legjobbat kapjuk. A világhírű Women’Secret célja, hogy segítsenek hangsúlyozni a nők modern, nőies és elegáns megjelenését. Bájos rövidnadrágok, csinos kombinék, szájfények, finom illatú parfümök; mind – mind a Women’Secret apró kincseihez tartoznak. Az 1993-ban alapított Women’Secret a Cortefiel Csoport tagja, amely az ötödik legnagyobb textil cég a világon. Az első Women’Secret stúdió Madridban, Spanyolországban nyílt meg, melyet több metropolisz követett, és hazánkban is számos helyen megtalálhatóak a márka üzletei.

A Women’Secret célja, hogy minden nő a legjobbat kapja. A Women’Secret számára a legfontosabb a kreativitás, a hatékonyság és az érzékenység megjelenítése minden egyes ruhadarabban. A Women’Secret a legjobb úton halad a fejlődés felé, hiszen a lassan 10 éves születésnapját ünneplő cég már 40 országban jelen van, több mint félszáz üzlettel. A finom anyagú fehérneműk mellett a Women’Secret a társadalmi szerepvállal terén is jeleskedik. Csak pár projekt, melyet a Women’Secret indított; külön programot indítottak arra, hogy felhívják a figyelmet a nőket támadó mellrák gyakoriságára és veszélyeire; a Word Wide Fund for Nature (WWF) állat és környezetvédelmi szervezettel együttműködve adományt gyűjtöttek a természet védelméért; emellett számos nyilvános eseményt támogattak, amelyek a hátrányos helyzetű, vagy nélkülöző gyermekek megmentéséért indultak. A Women’Secret olyan, akár egy jó anya – odafigyel ránk a mindennapokban, és gondoskodik a világról.

A Women’Secret parfümjei is a gondoskodást, és finom, könnyed érzéseket juttatják eszünkbe. A Women’Secret W’eau Garden női parfüm egy légies illatokat magába foglaló illatkülönlegesség. A lágy nerol és a zsálya csípős illata a meghatározó a Women’Secret W’eau Garden parfümben. A parfüm illata a fiatal lányok ártatlanságát és tisztaságát tükrözi. Egyediségét a parfüm pehelykönnyű illatában, a gyümölcsök és a citrusfélék találkozásában rejti, amely a Women’Secret W’eau Garden parfümöt egyedülállóvá teszi. A parfüm illatpárja, a Women'Secret W'eau Sea parfüm a hűs tenger frissességét idézi fel. A virágos kivonatokat tartalmazó parfüm a gyöngyvirág, a rózsa és a jázmin hármasával indít. A Women’Secret W’eau Sea parfümben a fő vonalat a lime, a citrom és a mandarin képviseli, amelyek üdeséget sugároznak. A pézsma és az ámbra misztikus illatkeveréke adja meg a parfüm szívét.